Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση είχε πρόσφατα στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη η επικεφαλής Μαρία Αντωνίου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει η Βόρεια Ελλάδα και τα κίνητρα που προσφέρει η χώρα μας σε υποψήφιους επενδυτές.

 Συνεχίζουμε με εντολή του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη να κάνουμε την Ελλάδα φιλικό προορισμό για επενδύσεις. Όπως έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη η ανάπτυξη και περεταίρω αξιοποίηση των Βιομηχανικών Περιοχών είναι στις προτεραιότητες της Κυβέρνησής μας ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Αντωνίου και πρόσθεσε :

«Σε αγαστή συνεργασία με την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, την ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για επενδύσεις και στη Δυτική Μακεδονία, που βρίσκεται σε καθεστώς μετάβασης. Το ΒΙΠΑ Καστοριάς αποτελεί μία σπουδαία ευκαιρία για τόνωση της επιχειρηματικότητας και καταπολέμηση της ανεργίας στην περιοχή. Οι υποδομές υπάρχουν, τα κίνητρα είναι ευνοϊκά, το ενδιαφέρον μεγάλο. Συνεπώς είναι στο χέρι μας να πάμε την Καστοριά ένα βήμα μπροστά, στη θέση που της αξίζει.».

Σύσκεψη για το ΒΙΠΑ Καστοριάς παρουσία του CEO της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. Αθανάσιου Ψαθά

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Επιμελητήριο Καστοριάς, τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας λόγω Covid-19.

Επί τάπητος θα τεθεί η αξιοποίηση του ΒΙΠΑ Καστοριάς και τα επόμενα βήματα για την προσέλκυση επενδύσεων στην περιοχή. Το παρόν θα δώσει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε. Αθανάσιος Ψαθάς, που διαχειρίζεται ένα δίκτυο 29 Βιομηχανικών Περιοχών Πανελλαδικά.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετέχουν ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Πάνος Κεπαπτσόγλου, ο Δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγλίδης.

Μετά το πέρας της σύσκεψης θα ακολουθήσουν σημαντικές ανακοινώσεις για το μέλλον του ΒΙ.ΠΑ Καστοριάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here