Με το μήνυμα νίκης για το αποτέλεσμα των εκλογών της προσεχούς Κυριακής, με στόχο  μια αυτοδύναμη Ελλάδα με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έπεσε η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας της υποψήφιας βουλευτή Μαρίας Αντωνίου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της ομιλίας στην Καστοριά, σε συνέχεια των δύο που είχαν προηγηθεί στο Άργος Ορεστικό και στο Νεστόριο.

    «Στις 25 Ιουνίου ξαναψηφίζουμε όλοι! Την Κυριακή το πρωί οι κάλπες θα είναι άδειες. Στόχος μας την Κυριακή το βράδυ να πετύχουμε ακόμα υψηλότερο ποσοστό από αυτό της 21ης Μαΐου. Πάμε για να πετύχουμε μια ακόμα μεγαλύτερη νίκη. Κι αυτό το μήνυμα πρέπει να το διαδώσουμε παντού!”, τόνισε η Μαρία Αντωνίου.

      «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που με τιμήσατε με την ψήφο σας στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Η επιλογή σας αυτή μεγαλώνει την ευθύνη μου απέναντι σε σας και στον τόπο μου. Όμως, την επόμενη Κυριακή έχουμε νέες εκλογές. Και μόνο εσείς, ο κυρίαρχος λαός, μπορείτε να μας δώσετε την ισχυρή εντολή διακυβέρνησης της χώρας! Μιας διακυβέρνησης που απαιτεί συγκροτημένο σχεδιασμό και βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες που θα μας εμπιστευθούν το μέλλον τους και τις ζωές τους. Και εμείς στη Νέα Δημοκρατία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό,

αντιλαμβανόμαστε απόλυτα το βάρος της ευθύνης που καλούμαστε να αναλάβουμε», σημείωσε η Μαρία Αντωνίου.

      Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Μαρία Αντωνίου αναφέρθηκε στο επιτυχημένο έργο που επιτελέστηκε στα 4 χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ. τόσο σε εθνικό όσο και τοπικό επίπεδο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε όσα υλοποιήθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, καθώς και σε όσα σχεδιάζονται για τη νέα τετραετία.

      «Ο στόχος της 25ης Ιουνίου είναι ένας: Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, στην επόμενη τετραετία, να αποκτήσουμε μια χώρα πιο ισχυρή στην οικονομία και την άμυνα, πιο δίκαιη και συνεκτική, πιο αποτελεσματική, αλλά και πιο ευρωπαϊκή. Απαραίτητη προϋπόθεση, η συμμετοχή όλων μας στην κάλπη που θα δώσει μια σταθερή κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που να μπορεί να υλοποιήσει τις μεγάλες αλλαγές τις οποίες χρειάζεται η χώρα μας. Είμαστε σταθερά δίπλα σας, συνεπείς στο συμβόλαιο αλήθειας που έχουμε υπογράψει. Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας για να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών της Κυριακής. Ο αντίπαλός μας είναι η αποχή και ο εφησυχασμός. Να μην αφήσουμε αυτόν τον αντίπαλο να ανακόψει την πορεία της χώρας μας προς την πρόοδο και την ανάπτυξη. Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας για να συνεχίσουμε το έργο μας και την επόμενη τετραετία.  Η Ελλάδα του 2030, όπως την οραματίζεται η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν αφήνει κανέναν πίσω. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για κυβέρνηση και όχι για αντιπολίτευση! Γιατί στις 26 Ιουνίου χρειαζόμαστε η Ελλάδα να έχει μια αυτοδύναμη σταθερή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα μας οδηγήσει τολμηρά μπροστά!», σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Αντωνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here