Ενεργειακά όπλα βλέπει πίσω από τη φωτιά στο Μάτι ο αντιπρόεδρος της ΕΥΔΑΠ και στέλεχος των ΑΝΕΛ, Γιώργος Μαϊστράλης.

Μάλιστα, καλεί τους φίλους του να απαντήσουν αν είναι θεωρίες συνωμοσίας ή αν γνωρίζουν κάτι σχετικό.

Ο Γιώργος Μαϊστράλης γράφει ότι βλέπει περίεργα βίντεο και αναρτήσεις στο YouTube, που συνδέουν τα πρόσφατα θανατηφόρα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα (φωτιές, νεροποντές, πλημμύρες) με τη θεωρία της επίθεσης με «κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα»

Προεκτείνοντας μάλιστα τις απορίες του, ο κ. Μαϊστράλης παραθέτει την εμπειρία του σε θέαση σχετικών βίντεο και αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν μια φωτιά να έχει τουμπάρει αυτοκίνητα, να έχει λιώσει το αλουμίνιο, χωρίς όμως να έχει αλλάξει η άσφαλτος…

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαϊστράλη έχει προκαλέσει πάρτι στο Τwitter, με άλλους να γράφουν για νεφελίμ που επιτέθηκαν στην Αθήνα, άλλους για εξωγήινους και άλλους να διερωτώνται πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος σε τόσο καίρια θέση στον κρατικό μηχανισμό να διατυπώνει τέτοιες εξωφρενικά παράλογες θεωρίες.

Ο κ. Μαϊστράλης, εκτός από την ευαίσθητη θέση του αντιπροέδρου της εταιρείας -που διαχειρίζεται τον πλούτο της ΕΥΔΑΠ- είναι και στέλεχος των ΑΝΕΛ, αφού κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής τους στη Χίο.

Η απίστευτη ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΕΥΔΑΠ:

Στην επόμενη αναρτησή του ο Γιώργος Μαϊστράλης φαίνεται να προσχωρεί στη θεωρία με τα κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα, αφού αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν η φωτιά να έχει τουμπάρει αυτοκίνητα, να τα έχει λιώσει, χωρίς η άσφαλτος να έχει πάθει κάτι…

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here