Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκονται οι «μαυραετοί» των Αμπελοκήπων και οι «βυσσινί» του Κάστορα αναφορικά με τη συγκομιδή βαθμών για την προσπάθεια που καταβάλλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό από την κατηγορία, όντας οι πρώτοι στην τελευταία θέση και οι δεύτεροι στην προτελευταία, με αποτέλεσμα ο μεταξύ τους αγώνας του Σαββάτου να λογίζεται ως μια… μάχη χωρίς αύριο.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Η «δίψα», λοιπόν, για τη νίκη αμφοτέρων των ομάδων, όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, είναι τεράστια, καθώς όποια από τις δύο την κάνει «κτήμα» της, αυτόματα, θα αναπτερώσει το ηθικό της, ενώ, αντίθετα, όποια γνωρίσει την ήττα, θα υποχρεωθεί- εκ των πραγμάτων- να περιπέσει σε κατήφεια και, παράλληλα, να δει τα περιθώρια για παραμονή της στην κατηγορία να στενεύουν, σε βαθμό, μάλιστα, που να θεωρείται ότι πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Σχετικά, τώρα, με το κατά πόσο ικανές είναι οι δύο ομάδες για τη νίκη, αυτό που οφείλουμε να ομολογήσουμε, είναι πως «ναι», αμφότερες πληρούν τις προϋποθέσεις από πλευράς δυναμικής, εντούτοις, το στοιχείο που θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο για την έκβαση του τελικού αποτελέσματος, πιστεύουμε πως θα είναι ο παράγοντας «δίψα» που θα κληθούν να επιδείξουν οι είκοσι δύο συν τις αλλαγές ποδοσφαιριστές στο χορτάρι για το «τρίποντο».

Και όταν λέμε «δίψα», εννοούμε το πάθος, τη δύναμη, την αποφασιστικότητα, καθώς και το πλάνο που έχουν καταστρώσει οι προπονητές για την πολύ σημαντική αυτή αναμέτρηση.

Τέλος, να θυμίσουμε, ότι το παιχνίδι του α’ γύρου στη Χλόη είχε βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1, ενώ σε ό, τι σχετίζεται με την πρότασή μας για στοιχηματισμό, θα συστήσουμε το «under», όντας επηρεασμένοι από το αποτέλεσμα του α’ γύρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here