Με τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες διοργάνωσε ο Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας τον 1ο Διασυλλογικό Αγώνα, στις 15 Ιουνίου στην περιοχή Δρέπανο. Με πλήθος συμμετοχών από πολλά σωματεία της Ελλάδας, οι μικροί μας πρωταγωνιστές πρόσφεραν ένα όμορφο θέαμα με εντυπωσιακές κούρσες.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου συμμετείχε με 7 αθλητές και αθλήτριες κατακτώντας ένα Χρυσό μετάλλιο. Ο λόγος για το χρυσό είναι για τους αθλητές Παρουσάκη Θανάση και Μπίζιο Ματθαίο οι οποίοι αγωνίστηκαν στο διπλό σκιφ Παίδων.

Στην κατηγορία των κορασίδων συμμετείχαν δύο πληρώματά μας. Η Μπούσιου Δέσποινα με τη συναθλήτριά της Καραΐσκου Τάνια κατέλαβαν την 4η θέση στο διπλό σκιφ Κορασίδων, ενώ οι αθλήτριες Παντελίδου Ελισάβετ και Λίλιου Ολυμπία μάχοντας, σε ξεχωριστή σειρά, να κατακτήσουν ένα από τα δύο πρώτα μετάλλια, ένας έντονος κυματισμός τις προέτρεψε στην ανατροπή της βάρκας τους!

Τέλος, η μικρότερη ηλικιακά αθλήτριά μας, Παρουσάκη Λυδία κατέλαβε την 6η θέση στο μονό σκιφ Κορασίδων Αρχαρίων. 

Την ομάδα συνόδευσαν ο ταμίας του ομίλου, κος Δεβλιώτης Αλέξανδρος και ο αθλητής Χρήστος Δάσκαλος. 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους! Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προετοιμασία τους για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που ακολουθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here