Με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε εχθές η πρώτη ημέρα της 43ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, καθώς τόσο το λαμπερό GALA FASHION SHOW  όσο και η υψηλή επισκεψιμότητα δημιούργησε αέρα αισιοδοξίας στους γουνοποιούς – Εκθέτες, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, οι οποίες έχουν πλήξει τον κλάδο τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα,  611 εμπορικοί επισκέπτες πέρασαν τις πύλες της Έκθεσης, την Πέμπτη 3 Μαΐου, με έντονη την παρουσία των Ρώσων, οι οποίοι έδωσαν για άλλη μία φορά ψήφο εμπιστοσύνης στην Καστοριά.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες προέρχονταν από 35 χώρες:

 1. Αρμενία
 2. Αζερμπαϊτζάν
 3. Λευκορωσία
 4. Βοσνία
 5. Βουλγαρία
 6. Καναδάς
 7. Κίνα
 8. Κροατία
 9. Δανία
 10. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
 11. Φινλανδία
 12. Γαλλία
 13. Γερμανία
 14. Ελλάδα
 15. Ολλανδία
 16. Ουγγαρία
 17. Ινδία
 18. Ιταλία
 19. Καναδάς
 20. Καζακστάν
 21. Κορέα
 22. Λιθουανία
 23. Μολδαβία
 24. Πολωνία
 25. Ρουμανία
 26. Τσεχία
 27. Ρωσία
 28. Σερβία
 29. Νότια Κορέα
 30. Ισπανία
 31. Ηνωμένο Βασίλειο
 32. Ουκρανία
 33. Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Οι εμπορικοί επισκέπτες της Έκθεσης, εχθές το βράδυ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το FASHION  GALA SHOW,  όπου αναδείχθηκαν οι κορυφαίες δημιουργίες των  11 συμμετεχόντων επιχειρήσεων, καθώς και 7 δημιουργίες από την κολεξιόν της KOPENHAGEN FUR, η οποία ήταν η αποκλειστικός χορηγός του GALA.

Την παρουσίαση έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ ανάμεσα στα μοντέλα ξεχώρισε η παρουσία του Γιάννη  Σπαλιάρα. Το GALA μεταξύ άλλων παρακολούθησαν η υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, ο Λάκης Γαβαλάς, ο ρώσος σχεδιαστής μόδας Sergey Efremov, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here