Η Καστοριανή εταιρεία Tsoukas Bros. & Sons,

“color: #ff0000;”>εξασφάλισε και το κορυφαίο Top-Lot Blackglama females

Mε την προσφορά 815.000 θηλυκών δερμάτων ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη δημοπρασία της περιόδου για το Βορειοαμερικάνικο δημοπρατήριο της American Legend στο Ελσίνκι Φινλανδίας.

Η άνοδος των τιμών στα προσφερόμενα είδη ήταν ανάλογη με αυτή των αρσενικών δερμάτων και κυμάνθηκε κατά μ.ο. 5-10%, σε σύγκριση με τις τιμές της παγκόσμιας αγοράς, όπως αυτές είχαν διαμορφωθεί στις πρόσφατες διεθνείς δημοπρασίες.

Οι πωλήσεις και στα θηλυκά δέρματα, ήταν 100%, με την Κορέα να είναι η κυρίαρχη των αγορών, έχοντας, όμως, πολύ καλή υποστήριξη από Κίνα και Ελλάδα.

Η ζήτηση και ο ανταγωνισμός των 500 και πλέον περίπου αγοραστών στα προσφερόμενα θηλυκά δέρματα ήταν και σε αυτά πολύ έντονη, προκαλώντας, ελαφρά άνοδο των τιμών, ενώ από Ελληνικής πλευράς, η συμμετοχή ήταν πολύ ενεργή – κυρίως στα αρσενικά δέρματα – ενώ στα θηλυκά η αγοραστική τους συμπεριφορά ήταν ικανοποιητική, προχωρώντας σε επιλεκτικές αγορές.

Σε Καστοριανά χέρια και το δεύτερο κορυφαίο top–lot

Στο μεταξύ την τελευταία ημέρα της δημοπρασίας πρόγραμμα περιλάμβανε και την διαδικασία 4 top-lot Females, εκ των οποίων το κορυφαίο Blackglama Females, όπως και στα αρσενικά πήγε σε  ελληνικά και μάλιστα Καστοριανά χέρια.

Συγκεκριμένα το κορυφαίο top-lot Blackglama Females εξασφάλισε μετά από ισχυρότ ανταγωνισμό, πάλι η Καστοριανή εταιρεία Tsoukas Bros & Sons.

Εν κατακλείδι, λοιπόν, η δημοπρασία Μαρτίου της American Legend ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας στον κλάδο ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Οι ανοδικές τάσεις της πρώτης ύλης που παρατηρήθηκαν και σε μία ακόμη διεθνή δημοπρασία, καθώς και οι επιτυχημένες Εκθέσεις γούνας σε Χονγκ/Κονγκ και Μιλάνο επιβεβαιώνουν απόλυτα την αναθέρμανση της αγοράς με το ενδιαφέρον, πλέον να στρέφεται στην Έκθεση Γούνας της Αθήνας στα τέλη Μαρτίου.

Τέλος, το δημοπρατήριο της American Legend ευχαριστεί όλους τους αγοραστές-πελάτες της για την στήριξη, την εμπιστοσύνη και την προτίμηση στα προϊόντα της κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας του Μαρτίου και τους εύχεται καλές δουλειές.

Η επόμενη δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί από κοινού με την SAGA FURS το διάστημα 27 Μαΐου – 5 Ιουνίου με πωλήσεις από 6 μέχρι 16 Ιουνίου 2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here