Ο Μέγας Αλέξανδρος με… πυξίδα την τεραστίων διαστάσεων νίκη του (1-2) στο Νυδρί κόντρα στον Τηλυκράτη, χάριν της οποίας ανέβασε τις «μετοχές» του στο… χρηματιστήριο του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θα επιδιώξει την Κυριακή (3 μ.μ.) να ανεβάσει και άλλο την «τιμή» τους, έχοντας, όμως, να αντιπαρέλθει το «εμπόδιο» που ακούει στο όνομα «Θεσπρωτός».

Του Δαμιανού Δέλλιου

Την έμπειρη, λοιπόν, και, συνάμα, εξαιρετικά δυνατή ομάδα του νομού Θεσπρωτίας, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι «κυανοκίτρινοι» του Θόδωρου Βόλτση, «οπλισμένοι», όμως, με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές τους, αλλά, από την άλλη, πατώντας στη γη και όχι πετώντας στα σύννεφα, δηλώνοντας, μάλιστα, πως τα μυαλά τους δεν έχουν πάρει «αέρα» από τη μεγάλη τους νίκη στη Λευκάδα επί του Τηλυκράτη.

Το κυριακάτικο, τέλος, παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, είναι από εκείνα που έχουν τον τίτλο «ντέρμπι», γι’ αυτό και ο προπονητής, οι παίκτες και η διοίκηση της Καλλιθέας καλούν τους φίλους- οπαδούς τους να δώσουν βροντερό «παρών» στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς την Κυριακή, επιθυμώντας, παράλληλα, να τους δούνε να αποτελούν τον δωδέκατο παίκτη του Θόδωρου Βόλτση στο χορτάρι, ώστε με τη συμβολή τους να προκύψει η πολυπόθητη νίκη, χάριν της οποίας, αν, τελικά, γίνει κατορθωτό από πλευράς «κυανοκίτρινων» να γίνει «κτήμα» τους, αυτόματα, θα αποκτήσουν το δικαίωμα της παραμονής τους στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογικής κλίμακας.

Αναφορικά, τώρα, με το διαιτητικό τρίο, αυτοί που το αποτελούν είναι οι κ.κ.: Αγησίλαος Σπυριάδης (Σ.Δ. Χίου), Σωτήριος Δράγος (Σ.Δ. Φλώρινας), Παύλος Δουμτσής (Σ.Δ. Φλώρινας).   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here