Οι «κυανόλευκοι» του Μαυροχωρίου, κάνοντας το «μπαμ» το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο γήπεδο του Βογατσικού και περνώντας από εκεί νικηφόρα με σκορ 2-3 κόντρα στις «αρκούδες», γεγονός είναι, ότι, από τη μία, διατήρησαν την 3η θέση στον πίνακα της βαθμολογίας, ενώ, από την άλλη, ανέβασαν στα… ύψη την τιμή τους στο «χρηματιστήριο» του Καστοριανού ποδοσφαίρου.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Μετά, λοιπόν, τη μεγάλη τους προχθεσινή επιτυχία, λογικό είναι οι παίκτες του Βασίλη Αναγνωστόπουλου να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ την άριστη ψυχολογία που τους διέπει, κατά πως δηλώνουν, θα τη χρησιμοποιήσουν ως «όπλο»  για τη σαββατιάτικη εντός έδρας κόντρα τους με την Α.Ε. Γραμμοχωρίων, στην οποία δεν βλέπουν κάτι άλλο πλην της νίκης, προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση που κατέχουν στη βαθμολογία.

Από την άλλη, στις τάξεις των «ελαφιών» του Μπάμπη Θεοχάρη, που δεν έκαναν το ποδαρικό με το… δεξί που προσδοκούσαν στην πρεμιέρα του β’ γύρου, αλήθεια είναι, ότι δεν  πηγαίνουν σε αυτό το ματς με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, όμως, το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζουν βαθμολογικά άγχη, τους επιτρέπει να αισιοδοξούν για βαθμό ή βαθμούς, δηλώνοντας, επ’ αυτού, ότι θα επιδιώξουν με όλες τους τις δυνάμεις να βγάλουν επί χόρτου αυτό που γνωρίζουν και ό, τι προκύψει.

Τέλος, να θυμίσουμε, ότι στον α’ γύρο και στο γήπεδο των Μανιάκων οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Αναφορικά, τώρα, με την προσφιλή μας συνήθεια να προτείνουμε κάποιο σημείο για στοιχηματισμό, θα συστήσουμε τον «άσο», ελέω του καλού κλίματος που επικρατεί στο… στρατόπεδο των «κυανόλευκων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here