Ή με αρκετό ρύζι για 800 ταψιά γεμιστά, εξαρτάται πως το βλέπει κανείς

Μέκκα των εντυπωσιακών γάμων φαίνεται πως έχει γίνει η Κοζάνη. Αφού προηγήθηκε πολύ πρόσφατα ένας από τους πιο θορυβώδεις γάμους στην ιστορία της Δυτικής Μακεδονίας, την παράσταση αυτή τη φορά έκλεψε μια έκπληξη που έκαναν στο γαμπρό οι φίλοι του. Γιατί σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το τοπικό μέσο kozanilife.gr αγαπητές φίλες και φίλοι, ήταν πολλά κιλά έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα, γνωρίζοντας την παράδοση που λέει ότι χρειάζεται ρύζι για να ριζώσει ο γάμος, οι φίλοι του γαμπρού αποφάσισαν να τον στερεώσουν με τόσο ρύζι που θα έφτανε για κολόνα σπιτιού. Έτσι με το που τελείωσε ο γάμος και το ζευγάρι βγήκε από την εκκλησία, οι φίλοι του άδειασαν πάνω του κάμποσα σακιά, με το συνολικό τους βάρος να φτάνει τα εξήντα κιλά ρύζι.

Ο τελείως φλου γαμπρός πάντως φάνηκε να τη βρίσκει με την όλη σπατάλη ρυζιού. Όπως και η νύφη, αν και το ότι τη σκαπούλαρε μάλλον παίζει κάποιο ρόλο στο ότι διασκέδασε το βομβαρδισμό του άντρα της με ρύζι.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 στον Ι.Ν. του Αποστόλου Θωμά στον Ζυγό της Καβάλας. Δείτε το βίντεο:

Να σημειωθεί ότι κάτι αντίστοιχο έγινε πρόσφατα σε ένα γάμο στην Κρήτη. Όπως δήλωσε ο γαμπρός της Κοζάνης:

«Είχα υποψιαστεί ότι κάτι ετοιμάζουν, αλλά δεν φαντάστηκα αυτό που συνέβη»

Είναι και λίγο κρίμα πάντως, αν σκεφτεί κανείς πόσες μερίδες γεμιστά θα είχαν φτιαχτεί με τόσο ρύζι.

luben.tv

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here