Με αέρα… ΠΑΣΟΚ από το μακρινό 2014 και το φυλλάδιο του Χρήστου Πάχτα εμπλουτίστηκε το πρόγραμμα της υποψήφιας δημάρχου Άργους Ορεστικού, Κάλις Κυριακίδου, που προσφάτως δόθηκε στη δημοσιότητα.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που επεσήμαναν ότι… κάτι τους θύμιζαν αυτά που αναφέρει και με μια μικρή έρευνα «ταξίδεψαν» στον Δήμο Αριστοτέλη και τις εκλογές του 2014, όταν ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πάχτας, διεκδικούσε το Δήμο.

Έτσι, σε ένα από τα ζητήματα – σημαία της κ. Κυριακίδου στις εκλογές του 2023, για τη νέα γενιά, διαβάζει κανείς… τις απόψεις του κ. Πάχτα.

Συγκεκριμένα ο κ. Πάχτας ανέφερε:

Ομοίως και η κ. Κυριακίδου:

Φαίνεται όμως ότι η επιθυμία να κυκλοφορήσει το πρόγραμμα της όσο το δυνατόν ταχύτερα η διεκδικήτρια του Δήμου Άργους Ορεστικού για να απαντήσει σε αυτό του νυν δημάρχου, Πάνου Κεπαπτσόγλου που κυκλοφόρησε πολύ νωρίτερα, «επισκέφτηκε» περιοχές της Ελλάδας ώστε να «δανειστεί» αποσπάσματα από προγράμματα άλλων υποψηφίων.

Όπως αυτό του υποψήφιου δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Παύλου Μιχαηλίδη από το 2019.

Ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρει στο πρόγραμμά του: «Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των Έργων θα πρέπει να δημιουργούν εισόδημα και θέσεις εργασίας και να αποτελούν κορυφαίες και καινοτόμες επιλογές, που να υπαγορεύονται από τα στρατηγικά πλεονεκτήματα του Δήμου και κυρίως να δημιουργούν προϋποθέσεις για εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης».

Ομοίως και η κ. Κυριακίδου:

Από την πληγείσα όμως Αλεξανδρούπολη, πετάχτηκε και στο πανέμορφο Μαλεβίζι της Κρήτης για να δανειστεί και από εκεί το κεντρικό σύνθημα του υποψήφιου δημάρχου Μενέλαου Μποκέα.

Ομοίως και η κ. Κυριακίδου:

Και ένα ρητό όμως του Αριστοτέλη δανείστηκε από το πρόγραμμα του κ. Πάχτα για τον δήμο Αριστοτέλη, αξιοποιώντας το στο πρόγραμμά της για τον Δήμο Άργους Ορεστικού.

Το πρόγραμμα του κ. Πάχτα:

Το πρόγραμμα της κ. Κυριακίδου:

Δείτε εδώ τα προγράμματα των δύο συνδυασμών που διεκδικούν το δήμο Άργους Ορεστικού:

Πάνος Κεπαπτσόγλου: proteraiotita.gr/programma/

Κάλι Κυριακίδου: nea-prooptiki.gr/to-programma-mas

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here