Από δυνατές κόντρες , ένταση αλλά και διάθεση για συναγωνισμό μέχρι την γραμμή τερματισμού χαρακτηρίστηκε ?? πρώτη μέρα του 83ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας που ξεκίνησε σήμερα στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά με την συμμετοχή περισσοτέρων από 400 αθλητών κι αθλητριών από όλη την Ελλάδα.

Οι 59 προκριματικές κούρσες που περιελάμβανε το πρόγραμμα διεξήχθησαν κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και οι αθλητές όλων των κατηγοριών είχαν μια πρώτη ευκαιρία να δείξουν την επιθυμία τους για διάκριση στην κορυφαία εσωτερική διοργάνωση της χρονιάς.

Ήδη ξεχώρισαν τα καλύτερα πληρώματα ενώ τα περισσότερα θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στους 30 επαναληπτικούς της 2ης μέρας που θα διεξαχθεί το πρωί της Παρασκευής το πρόγραμμα της οποίας θα ολοκληρωθεί νωρίς το μεσημέρι με την διεξαγωγή δέκα ημιτελικών σειρών.

Ξεχωριστό χρώμα στην διοργάνωση αλλά και σημαντική βοήθεια δίνουν οι επιλεγμένοι αθλητές κι αθλήτριες της κατηγορίας Ανάπτυξης που το πρωί παίζουν το ρόλο του εθελοντή και το απόγευμα παρακολουθούν προπονητικό κοινόβιο υπό την επίβλεψη της υπεύθυνης των προγραμμάτων ανάπτυξης της ΕΚΟΦΝΣ Δήμητρας Γιαννιού.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής θα ξεκινήσει με τους επαναληπτικούς στις 8 το πρωί ενώ στις 12 ακριβώς θα ξεκινήσουν οι δέκα ημιτελικές σειρές.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ , τις σειρές της 2ης μέρας μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ και το ωρολόγιο πρόγραμμα να το δείτε ΕΔΩ.

http://kopilasia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here