Άρτι αφιχθείς ο Κρόνος από το νικηφόρο (2-3) πέρασμά του από την Κορησό κόντρα στη Δόξα και με την ψυχολογία των παικτών του στα… ύψη, καλείται το Σάββατο στην Κολοκυνθού να υπερπηδήσει το «εμπόδιο» που ακούει στο όνομα Νταηλάκης.

Του Δαμιανού Δέλλιου

Με αναπτερωμένο, λοιπόν, ηθικό οι «κυανόλευκοι» του Παναγιώτη Μπαμπούλη, θα υποδεχθούν στην έδρα τους τους «κυανόμαυρους» του Γιάννη Τσεμπερίδη, με στόχο η μεταξύ τους αναμέτρηση να έχει «χάπι εντ».

Στη νίκη, εν προκειμένω, προσβλέπει ο Κρόνος, ώστε αναρριχηθεί στα μεσαία στρώματα της βαθμολογικής κλίμακας, ωστόσο, στο «τρίποντο» έχουν στραμμένα τα μάτια τους και οι παίκτες του Νταηλάκη, προκειμένου, από τη μία, να επανέλθουν στις επιτυχίες μετά την ήττα τους με 1-2 από την Αστραπή Μεσοποταμίας, ενώ, από την άλλη, για να σκαρφαλώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στον πίνακα της βαθμοθηρίας.

Όπως, τέλος, ο καθένας αντιλαμβάνεται, ο εν λόγω αγώνας θα βρει τις δύο νεανικές και, συνάμα, ταλαντούχες ομάδες ιδιαίτερα «διψασμένες» για τη νίκη, όμως, στο ποια θα κάνει «κτήμα» της τους τρεις βαθμούς, ίσως, να παίξει ρόλο και η περσινή παράδοση από τα μεταξύ τους ματς, στα οποία ο Νταηλάκης είχε νικήσει στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής με 2-0 τον Κρόνο, ενώ στον β’ γύρο είχε περάσει νικηφόρα από την Κολοκυνθού με σκορ 1-2.

Συνεπώς, την πρότασή μας για στοιχηματισμό θα τη συνδέσουμε με τις δύο περσινές νίκες του Νταηλάκη και, ως εκ τούτου, θα συστήσουμε το σημείο «2».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here