Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στο γήπεδο «Δημήτρης Διαμαντίδης», πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Ακαδημιών του Α.Σ. Καστοριάς, με πολύ μεγάλη συμμετοχή μικρών αθλητών και γονέων.

Παίξαμε, διασκεδάσαμε , κεραστήκαμε και γιορτάσαμε τον ερχομό του καινούριου χρόνου!
Θα θέλαμε για μια ακόμη χρονιά να ευχαριστήσουμε τον επιχειρηματία της πόλης μας κον Θωμά Ανδρεόπουλο της εταιρείας «ΙΡΙΣ» αρτοπαρασκευάσματα, για την προσφορά όλων των γλυκισμάτων που προσεφέρθησαν κατά τη διάρκεια της γιορτής.

Ευχόμαστε σε όλους τα καλύτερα για το νέο έτος, χρόνια πολλά και περαστικά στις μαμάδες που, και χάσανε από τα παιδιά τους στους αγώνες αλλά και φύγανε από το γήπεδο τραυματισμένες.

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2018!

Φωτογραφία του χρήστη Kastoria Basketball Club.Φωτογραφία του χρήστη Kastoria Basketball Club.Φωτογραφία του χρήστη Kastoria Basketball Club.Φωτογραφία του χρήστη Kastoria Basketball Club.Φωτογραφία του χρήστη Kastoria Basketball Club.Φωτογραφία του χρήστη Kastoria Basketball Club.Φωτογραφία του χρήστη Kastoria Basketball Club.Φωτογραφία του χρήστη Kastoria Basketball Club.Φωτογραφία του χρήστη Kastoria Basketball Club.Φωτογραφία του χρήστη Kastoria Basketball Club.Φωτογραφία του χρήστη Kastoria Basketball Club.
Φωτογραφία του χρήστη Kastoria Basketball Club.

Φωτογραφία του χρήστη Kastoria Basketball Club.Φωτογραφία του χρήστη Kastoria Basketball Club.Φωτογραφία του χρήστη Kastoria Basketball Club.Φωτογραφία του χρήστη Kastoria Basketball Club.Φωτογραφία του χρήστη Kastoria Basketball Club.Φωτογραφία του χρήστη Kastoria Basketball Club.Φωτογραφία του χρήστη Kastoria Basketball Club.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here