Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο ξύλινο σπιτάκι της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος στην Καστοριά υλοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο μία ανοιχτή εκδήλωση με θέμα το Μητρικό Θηλασμό.

Τη φιλική αυτή συνάντηση διοργάνωσε η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς, μέλος του Πανελληνίου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας και ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece.
Η Aσπα Ματσανιώτη, σύμβουλος της La Leche League, κατάφερε να υπογραμμίσει στις εγκύους και τους συνοδούς τους τη σωστή αρχή για το ταξιδι του θηλασμού, στις θηλάζουσες μητέρες πως μπορούν να συνεχίσουν αποτελεσματικά το θηλασμό ενώ σε μητέρες που βρίσκονται σε στάδιο αποθηλασμού των νηπίων τους ποιοι είναι οι σωστοί τρόποι για το φυσικό αποθηλασμό. 
Η συνεργασία της Εταιρίας Προστασίας Περιβάλλοντος καθώς και η φιλοξενία του Σταθμού Περίθαλψης Αγρίων Ζώων στάθηκαν πολύτιμες προκειμένου να γεμίσει το Ξύλινο Σπιτάκι με κόσμο.
«Ένα μωρό έχει ανάγκη μόνο τρία πράγματα: Ζεστασιά από την αγκαλιά της μαμάς του, τροφή από το στήθος της και ασφάλεια από την παρουσία της και με το θηλασμό μπορεί να καλύψει και τα τρία!»

mitrikos thilasmos enimerotiki

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here