Με εντατικούς ρυθμούς και μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα μαθήματα της σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA C, στην Καστοριά, την οποία λειτουργεί η ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για 3η ημέρα και θα συνεχιστεί έως το Σάββατο 14 Ιουλίου.

Σαράντα τρεις υποψήφιοι προπονητές παρακολουθούν τα μαθήματα υπό τις οδηγίες των έμπειρων εκπαιδευτών κ.κ. Ιορδανίδη Μιχάλη και Παπανικολάου Ζήση, ενώ, σύντομα θα ενσωματωθούν και οι εκπαιδευτές κ.κ Κυρανούδης Άγγελος και Γκίσης Ιωάννης.

Από τον αριθμό των υποψήφιων προπονητών αρκετά μεγάλο μέρος είναι από το νομό μας, ενώ, οι υπόλοιποι προέρχονται από άλλους κοντινούς νομούς και κάποιοι από πιο μακρινές περιοχές. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους υποψηφίους βρίσκονται και έξη γυναίκες.

Η Ε.Ε της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ νιώθει απόλυτη ικανοποίηση για το επίπεδο της μέχρι τώρα εκπαίδευσης και διάθεσης που δείχνουν όλοι εκπαιδευτές και υποψήφιοι για την βαρύτητα την οποία δίνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στον τομέα αυτόν και το ενδιαφέρον της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ που θέλει με την σειρά της να συμβάλλει στην ανάπτυξη και την αναβάθμιση τόσο των πρωταθλημάτων της όσο και των αναπτυξιακών τμημάτων υποδομής του ποδοσφαίρου της Καστοριάς και της ευρύτερης περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here