Τα γενέθλια και την κοπή της Βασιλόπιτας του πραγματοποίησαν χθες, με τεράστια επιτυχία ”Οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας” Άργους Ορεστικού σε κεντρική ταβέρνα της πόλης που κατακλύστηκε από κόσμο.

Μάλιστα οι τυχεροί ήταν 6 και όχι ένας, που κέρδισαν ισάριθμα φλουριά, καθώς τα δώρα ήταν αρκετά και οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας, έκριναν πως είναι ένας όμορφος τρόπος για να μοιραστούν, στο πλαίσιο κι όλας του εορτασμού των γενεθλίων του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, όπως και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Στέργιος Φιλιάδης.

Κατά την διάρκεια την εκδήλωσης, εκτυλίχτηκαν και συγκινητικές στιγμές, όταν διενεργήθηκε έρανος, για την ενίσχυση ενός μέλους της μεγάλης αυτής παρέας, που πριν περίπου 4 μήνες, είχε ατύχημα με την μηχανή του με αποτέλεσμα να παραμένει νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Άλλωστε ”Οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας” του Άργους Ορεστικού, είναι γνωστοί για την μεγάλη ευαισθησία τους και το κοινωνικό έργο που επιτελούν, καθώς τα έσοδα των εκδηλώσεων τους τα προσφέρουν στην Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου, ενώ κατά καιρούς προσφέρουν και τρόφιμα ή ότι χρειαστεί και μπορούν στις τράπεζες τροφίμων και του συσσιτίου της πόλης. Ήταν, οπότε, λογικό και επόμενο, να μην εξαιρέσουν από την αγάπη τους, το φίλο που αυτόν τον καιρό δοκιμάζεται από τον τραυματισμό του.

Σίγουρα πάντως ήταν, ακόμα μια υπέροχη και γιορτινή βραδιά, που απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν μαζί με τους φίλους μοτοσυκλέτας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here