Η διοργάνωση της FEA 2017 έχει μπει στην τελική ευθεία., Μετά τις Διεθνείς Εκθέσεις του Χονγκ-Κονγκ και του Μιλά??ο το ενδιαφέρον του κλάδου και των επιχειρήσεων στρέφεται στην Αθήνα.

Τα αποτελέσματα της Fur Excellence in Athens, International Fur Fair 2017  θα δείξουν την πορεία του κλάδου τους επόμενους μήνες και ιδιαίτερα τις τάσεις στην αγορά της Ρωσίας. Στόχος της Διοίκησης του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών, αποτελεί η ικανοποίηση των επισκεπτών και των εκθετών σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα σε επίπεδοοργάνωσης, επισκεψιμότητας και καινοτομίας. Έτσι έχουν προγραμματιστεί αρκετές παράλληλες δράσεις, όπως, τoεργαστήριο γουναρικών (workshop) το οποίο θα απασχολήσει περίπου διπλάσιο αριθμό σπουδαστών, όπως και ο διαγωνισμός νέων σχεδιαστώνμε πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή φέτος (53 σχεδιαστές με 127 σχέδια). Το πλαίσιο δράσεων που προγραμματίσθηκε και υλοποιήθηκε εδώ και δέκα μήνες τηρήθηκε με ακρίβεια και με στόχευση σε υφιστάμενες και νέες αγορές του εξωτερικού.

Τα μηνύματαείναι πολύ αισιόδοξα σε σχέση με την επισκέπτες που αναμένουμε να επισκεφθούν τη FurExcellenceinAthens 2017 όπως αποδεικνύεται από τον αριθμό των εκθετών. Για πρώτη φορά συμμετέχει τόσο μεγάλος αριθμός εκθετών με πάρα πολλές διεθνείς συμμετοχές. Στη διεθνή έκθεση της Αθήνας συμμετέχουν 65 εκθέτες με το 20% να είναι εκθέτες από το εξωτερικό. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών από την αρχή έχει επιλέξει την ανταποδοτική πολιτική προς τους εκθέτες επενδύοντας στους εμπορικούς επισκέπτες και τα ουσιαστικά αποτελέσματα.Η FurExcellenceinAthens, InternationalFurFair 2017  είναι μόνο η αρχή μιας χρονιάς συνεχών εκδηλώσεων και παρουσιάσεων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here