Μια πάρα πολύ δύσκολη αποστολή έχει να επιτελέσει ο Μέγας Αλέξανδρος την προσεχή Κυριακή στη Λευκάδα και, συγκεκριμένα, στο Νυδρί, στο Δημοτικό Στάδιο του οποίου θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία του 3ου Ομίλου Τηλυκράτη.

Του Δαμιανού Δέλλιου

Είναι, αναμφίβολα, μια αναμέτρηση με υψηλό δείκτη δυσκολίας για τους «κυανοκίτρινους» της Καλλιθέας, μιας και απέναντί τους θα βρούνε την αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα «κυανέρυθρη» ομάδα του Τάκη Κονιδάρη, η οποία- σημειωτέον- έχει εκμεταλλευτεί στο ακέραιο την έδρα της δύο φορές, ενώ στο ενεργητικό της συγκαταλέγεται και μία νίκη μακριά από αυτήν, καθώς και δύο ισοπαλίες, επίσης, εκτός έδρας.

Μπορεί, λοιπόν, το… τοπίο για τον Μέγα Αλέξανδρο να μην είναι και πολύ «φωτεινό» αναφορικά με τη νίκη σε αυτή του την κόντρα, ωστόσο, τόσο ο Θόδωρος Βόλτσης όσο και οι παίκτες του δηλώνουν πως δεν έχουν επηρεαστεί ψυχολογικά από την ήττα τους με σκορ 0-1 από τον Κρόνο Αργυράδων και πως δεν τους πτοεί το γεγονός ότι θα τα… βάλουν με έναν αντίπαλο που έχει υψηλές φιλοδοξίες στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

«Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για μια αξιοπρεπή και όχι μόνο εμφάνιση», είναι το σύνθημά τους.

Τέλος, σε ό, τι αφορά το διαιτητικό τρίο, αυτό απαρτίζουν οι κ.κ. Παναγιώτης Κάδδας, Χρήστος Τσιρογιάννης και Παναγιώτης Ζούλης (Σ.Δ. Αχαΐας)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here