Την άρση του lockdown στη Δημοτική Ενότητα Μεσοποταμίας, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς.

Από αύριο Παρασκευή στις έξι το πρωί Μεσοποταμία, Οινόη, Αγία Κυριακή, Καλοχώρι, Πτεριά, και Κολυκυνθού επιστρέφει στα μέτρα που ισχύουν σε όλη την περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Tα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στους Δήμους Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου, σύμφωνα με το σχέδιο λήγουν τη Δευτέρα.

Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, όλοι οι φορείς λειτούργησαν με υποδειγματικό τρόπο. Για αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τόσο τη δημοτική αρχή Όσο και τους κατοίκους για την υπομονή και τη συνεργασία τους όλες αυτές τις εβδομάδες. Και να τους ευχηθούμε ποτέ ξανά να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσουν παρόμοιες καταστάσεις. Αργά ή γρήγορα θα βρεθώ κοντά τους Να τους σφίξω τα χέρια και να μοιραστώ μαζί τους τα χαμόγελα περήφανων Ελλήνων πού έκρυψαν οι μάσκες όλες αυτές τις μέρες

Να υπενθυμίσουμε ό,τι είχε παραταθεί για 10 ημέρες, δηλαδή έως τις 24 Απριλίου στις 6 το πρωί, η καραντίνα στη Μεσοποταμιά για καθαρά προληπτικούς λόγους, όπως είχε ανακοινώσει ο Ν. Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, ο υφυπουργός είχε ανακοινώσει ότι παρατείνονται έως τις 27 Απριλίου τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στους Δήμους Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here