Νοέμβριος είναι προ των πυλών και όσοι έχουν τη δυνατότητα, ήδη προετοιμάζουν τον προορισμό των χειμερι??ών τους διακοπών.

Σας παρουσιάζουμε 5 φημισμένες λίμνες στην Ελλάδα, που αποτελούν εξαιρετικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Λίμνη Πλαστήρα

  1. λίμνη πλαστήρα
  2. Η διάσημη τεχνητή λίμνη της Καρδίτσας κλέβει τις εντυπώσεις όλες τις εποχές του χρόνου ενώ το φθινόπωρο και το χειμώνα αποτελεί αγαπημένο προορισμό πολλών ταξιδιωτών. Το τοπίο που την περικλείει είναι ένα από τα ομορφότερα της χώρας και αποτελεί ίσως την καλύτερη περίπτωση αρμονικής παρέμβασης του ανθρώπου στη φύση.

2. Λίμνη Παμβώτιδα

Λίμνη Παμβώτιδα

 Η θρυλική λίμνη των Ιωαννίνων. Μια επιλογή που προσφέρει χαλάρωση αλλά και τις ανέσεις που προσφέρει η υπέροχη πόλη των Ιωαννίνων.

3. Λίμνη Δόξα   

Λίμνη Δόξα

 

 

 

 

 

 

 

 

  Η λίμνη Δόξα είναι μία τεχνητή λίμνη σε υψόμετρο 900 μέτρων, η οποία βρίσκεται στην Αρχαία Φενεό Κορινθίας. Αυτό που τραβά το βλέμμα του επισκέπτη είναι, εκτός από το πανέμορφο φυσικό τοπίο, το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου που βρίσκεται στο κέντρο αυτής. Ο χειμώνας είναι μια εποχή που αναδεικνύει το μεγαλείο της φύσης.

4. Πρέσπα 

Πρέσπα

Στο κομμάτι των Πρεσπών που βρίσκεται στο μέρος της Ελλάδας, στη Φλώρινα μπορεί να δει κανείς τοπία, χλωρίδα και πανίδα που θα του μείνουν χαραγμένα στη μνήμη.

Λίμνη Ορεστίδα  

Λίμνη Καστοριάς

  Ή αλλιώς η λίμνη της Καστοριάς, όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν. Η λίμνη αποτελεί ψαρότοπο καθώς εκεί απαντώνται πολλά είδη. Η Καστοριά με τη λίμνη της είναι αγαπημένος χειμερινός προορισμός και οι επίδοξοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να την δουν να παγώνει…

rpntv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here