Την περασμένη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νοστιμου έκοψε την Βασιλόπιτα για το 2017.

??τη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπατσογλου, ενώ τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Αντώνιος Αντωνιάδης εφημέριος της κοινότητάς.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό η πρόεδρος του συλλόγου και Δημοτική σύμβουλος κα Μήνα Καλτσιαδου, η οποία έστειλε τις  ευχές της προς όλους τους παρευρισκόμενους ευχαριστώντας τους παράλληλα για την εθελοντική τους προσφορά στις εκδηλώσεις και στις εργασίες που πραγματοποιεί ο Σύλλογος καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο δήμαρχος του Άργους Ορεστικού Π. Κεπατσογλου ο οποίος ευχήθηκε για την νέα χρονιά και συνεχάρη θερμά τον σύλλογο, που επί σειρά ετών, με τους αγώνες και τις προσπάθειες του, κρατά ζωντανό το χωριό, παρά τον μικρό του πληθυσμό και που καταβάλλει σκληρές προσπάθειες για τη συνοχή και την ανάδειξη της κοινότητάς.

Ευχάριστη έκπληξη στη εκδήλωση της κοπής, που πραγματοποιήθηκε στις καταμεστες αίθουσες, του πρώην Δημοτικού σχολείου που πλέον στεγάζει και φιλοξενεί τις πολυποίκιλες δράσεις του Συλλόγου, αποτέλεσε η εμφάνιση της Κυρίας Αγιοβασιλινας, η οποία ως… εκπρόσωπος του Αι Βασίλη, μοίρασε δώρα στα παιδιά του Νοστιμου, χαρίζοντάς τα χαμόγελα και χαρά!

Τέλος στην εκδήλωση προσφέρθηκαν πλούσια εδέσματα και κεράσματα, φτιαγμένα με παραδοσιακές συνταγές από τις νοικοκυρές του χωριού.

vasilopita nostimo 2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here