Μια παρέα από την Κοζάνη διαπρέπει στη Μελβούρνη!

Ουρές σχηματίζονται σε Ελληνικό εστιατόριο στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, για να απολαύσουν το ελληνικότατο σουβλάκι. Πρόκειται για το εστιατόριο Souvlaki.gr, το οποίο διατηρούν στην Μελβούρνη Κοζανίτες με καταγωγή από τα Πετρανά και την Πτολεμαΐδα!

Οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων, διατηρούν δύο εστιατόρια στη Μελβούρνη, σε διαφορετικές περιοχές, ενώ το δεύτερο εστιατόριο άνοιξε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβρη και οι ουρές που σχηματίζονται στο συγκεκριμένο εστιατόριο για ένα σουβλάκι, είναι εντυπωσιακές!

Όπως δήλωσε ο μάνατζερ των εστιατορίων ο κ. Λάζαρος Αρναουτίδης, που έφυγε από τη γενέτειρά του την Κοζάνη προ διετίας: «Το σουβλάκι είναι αγαπημένο φαγητό όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά και των ξένων.Έχουμε δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα άκρως Ελληνική στα εστιατόρια μας για να μπορούμε να μεταφέρουμε και να μεταδίδουμε τον Ελληνικό παλμό όχι μόνο στους ξένους, αλλά και σε μας τους ίδιους, που μας λείπει η χώρα μας. Η Ελλάδα και οι Έλληνες υπάρχουν παντού και είμαστε ενωμένοι.»

Αξιοσημείωτο είναι ότι στα δύο εστιατόρια των Κοζανιτών από τα Πετρανά, τα περισσότερα άτομα που απασχολούνται είναι Έλληνες με το μεγαλύτερο, μάλιστα, ποσοστό αυτών να είναι Κοζανίτες.

Το σουβλάκι είναι αναμφισβήτητα διεθνώς αγαπημένη τροφή και οι δικοί μας συντοπίτες δίνουν το δικό τους στίγμα του Ελληνικού αλλά του Κοζανίτικου παλμού στη μακρινή Αυστραλία.

Πηγή: www.kozanilife.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here