Χρειάστηκε να περάσει και η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος έτσι ώστε ο ΑΓΣ Καστοριάς να ξεφύγει – για πρώτ?? φορά – και να απολαμβάνει τη… μοναξιά της κορυφής,

έχοντας μάλιστα το απόλυτο (7 στα 7), και διαφορά 3 βαθμών από τη 2η θέση, την οποία μοιράζονται η Αστραπή Μεσοποταμίας και ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, στον οποίο και φιλοξενείται (τυπικά), το προσεχές Σάββατο, στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής, αλλά και το πιο δύσκολο που έχει δώσει μέχρι σήμερα.

Οι ‘’ερυθροκίτρινοι’’, που για 2η αγωνιστική συνεχίζουν με τον Διονύση Λίτσκα στον πάγκο, έχουν να επιδείξουν 7 νίκες, εκ των οποίων οι 4 είναι εντός έδρας, ενώ μετά και τη σημερινή νίκη (8-0 την Δόξα Κορησού), διαθέτουν την παραγωγικότερη επίθεση με 41 γκολ (27 εντός έδρας και 14 εκτός). Επίσης, μαζί με την Αστραπή Μεσοποταμίας, διαθέτει την καλύτερη άμυνα, έχοντας δεχτεί μόλις 3 γκολ, ενώ η εστία της ακόμη δεν έχει παραβιαστεί σε αγώνα εκτός έδρας (0 παθητικό).

Τέλος, από τα αξιοσημείωτα για την ομάδα της Καστοριάς, είναι ότι διαθέτει την πολυπληθέστερη ομάδα στον πίνακα των σκόρερ, αφού συνολικά 12 ποδοσφαιριστές της έχουν πετύχει τα 41 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Πρώτοι σκόρερ των ‘’ερυθροκίτρινων’’ με 7 γκολ είναι ο Ντάμζι και ο Ταχιλάρι και ακολουθούν ο Μηλιάτης και ο Αστράουσκας με 6 τέρματα.

Αρκετά πιο πίσω με 3 γκολ είναι ο Μαντζάνας, οΤσίπης και ο Ράππο, ακολουθεί με 2 ο Αντωνιάδης, ενώ από ένα γκολ έχουν πετύχει ο Νίνος, ο Μπαλτσιούνας, ο Τράντας και ο Χασάϊ.

 

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΝΤΑΜΖΙ                               7

ΤΑΧΙΛΑΡΙ                             7

ΜΗΛΙΑΤΗΣ                          6

ΑΣΤΡΑΟΥΣΚΑΣ                   6

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ                       3

ΤΣΙΠΗΣ                               3

ΡΑΠΠΟ                              3

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ                     1

ΜΠΑΛΤΣΙΟΥΝΑΣ                1

ΤΡΑΝΤΑΣ                           1

ΧΑΣΑΪ                                 1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here