«Μονόδρομος» είναι η νίκη για Κρόνο και Α.Ο. Κάστωρ στη μεταξύ τους κόντρα

Με «ηφαίστεια» που… βράζουν μοιάζουν Κρόνος και Α.Ο. Κάστωρ, έπειτα από την υποχώρησή τους στην 11η θέση οι «βυσσινί» με 8 πόντους  και στη 12η οι «κυανόλευκοι» με 7, με αποτέλεσμα τη σαββατιάτικη μεταξύ τους αναμέτρηση στο γήπεδο της Κολοκυνθούς να τη βλέπουν σαν μια «μάχη» για την απορρόφηση των… κραδασμών από τις τελευταίες τους αποτυχίες.

Του Δαμιανού Δέλλιου

Τη νίκη, λοιπόν, έχουν κατά νου τόσο οι παίκτες του Παναγιώτη Μπαμπούλη όσο και οι «κάστορες» του Παναγιώτη Αντωνίου, καθότι- πολύ καλά γνωρίζουν- πως με ένα νέο «στραβοπάτημα» η κατάστασή τους στον βαθμολογικό πίνακα θα γίνει  ακόμη πιο «ακανθώδης».

Το «έργο», εν προκειμένω, των δύο νεανικότατων ομάδων που, αναντίρρητα, είναι γεμάτες ταλέντο, αλλά, αλήθεια είναι, ότι δυσκολεύονται όταν αντιμετωπίζουν έμπειρα συγκροτήματα, κατά πως όλα δείχνουν, είναι εξαιρετικά δύσκολο, ωστόσο, σε κανένα από τα δύο συγκροτήματα δεν λείπει η αισιοδοξία για το «τρίποντο», δηλώνοντας αμφότερα πως θα κάνουν ό, τι περνάει από τα πόδια των παικτών τους για να το κατακτήσουν, προσφέροντας- συν τοις άλλοις- και όμορφο ποδόσφαιρο.

Τέλος, να θυμίσουμε, ότι στα περσινά ματς, ο Κρόνος είχε ηττηθεί στην έδρα του με σκορ 2-3 από τον Κάστορα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας, ενώ στον β’ γύρο είχε έρθει ισόπαλος με 1-1 στη Χλόη.

Αναφορικά, τώρα, με την πρότασή μας για στοιχηματισμό, θα συστήσουμε το «over», όντας επηρεασμένοι από το αποτέλεσμα τους περσινού αγώνα στην Κολοκυνθού.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ