Μια γλυκιά γεύση στα χείλη των παικτών της Καστοριάς έχουν αφήσει οι απανωτές επιτυχίες τους στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, στις οποίες «έγραψαν» ισάριθμες νίκες και την ακόρεστη αυτή διάθεσή τους για «πανηγύρια», όπως δηλώνουν, δεν είναι διατεθειμένοι να τη… χαλάσουν.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Έτσι, την εκτός έδρας κυριακάτικη (4 μ.μ.) κόντρα τους στην Κοζάνη με τον αδιάφορο βαθμολογικά τοπικό Αθλητικό Όμιλο, τη βλέπουν σαν μια ευκαιρία να συνεχίσουν να πορεύονται στον «ανθόσπαρτο» δρόμο των νικών, μιας και θεωρούν το εν λόγω παιχνίδι από εκείνα που- ναι μεν- έχουν έναν «άλφα» βαθμό δυσκολίας, αλλά, παράλληλα, προσιτό για νίκη.

Βασιζόμενοι, λοιπόν, οι παίκτες του Ηλία Αναστασίου στις αρετές τους ως ομάδα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι έχουν νικήσει δύο φορές στο τρέχον πρωτάθλημα τον Α.Ο. Κοζάνης (29-22 στην 1η αγωνιστική και 24-25 στην 6η), πηγαίνουν σε αυτή την αναμέτρηση με σκοπό να μην τεθεί εν αμφιβόλω η δυναμική τους και να προσθέσουν στο ενεργητικό τους μία ακόμη νίκη, η οποία, αν παρεμπιπτόντως προκύψει, αυτόματα, θα αποτελέσει τον παράγοντα ανύψωσης του ηθικού τους για τη «μητέρα των μαχών» με τον Α.Ο. Ιωαννίνων στο κλειστό «Δημήτρης Διαμαντίδης» στην επόμενη αγωνιστική, οπότε θα κριθεί- εν πολλοίς-  και ο φετινός τίτλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here