Η ανάρτηση της Μαρίας Νάτσιου για την συμμετοχή της στην συνάντηση – τηλεδιάσκεψη με θέμα την Ελληνίδα αγρότισσα στην ελληνική κοινωνία.

Από την Καστοριά συμμετείχαν εκτός της Γραμματέως Μαρίας Νάτσιου, η Μαρία Κοσμίδου αγρότισσα και υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων της ΔΕΕΠ Καστοριάς, η Παρασκευή Ναβάκου, υπεύθυνη Αγροτικού τομέα ΔΕΕΠ Καστοριάς, Γεωπόνος – Σύμβουλος Επενδυτικών Έργων και η Ελένα Τζανοπούλου, αγρότισσα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Αγρότισσας η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων ΝΔ και η Γραμματέας κ. Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, διοργάνωσε συνάντηση – τηλεδιάσκεψη με θέμα την Ελληνίδα αγρότισσα στην ελληνική κοινωνία.

Μια τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαν γυναίκες Αγρότισσες, από όλα τα μέρη της Ελλάδος, οι οποίες έκαναν εκτενή αναφορά στην καθημερινότητα τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε αυτήν.

Συζητήθηκαν και προτάθηκαν λύσεις οι οποίες θα βοηθήσουν να αναδείξουν καλύτερα την γυναίκα αγρότισσα σαν επιχειρηματία και όχι μόνο σαν τον αφανή ήρωα που γνωρίζουμε τόσα χρόνια.

Οφείλουμε να αναδείξουμε τη γυναικεία δύναμη στον αγροτικό τομέα, την γυναίκα αφεντικό πλέον. Το αγροτικό επάγγελμα θα πρέπει να είναι ένα επάγγελμα το οποίο θα μπορεί να επιλέξει μια νεαρή γυναίκα ως το μελλοντικό της επάγγελμα και να μην κρίνεται γιατί επέλεξε να δουλέψει στη «γη».

Προσκεκλημένες στην συνάντηση ήταν η Γενική Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων κ. Μαρία Συρεγγέλα και η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης κ. Βίκυ Λοΐζου

Η συνάντηση έγινε παρουσία του Γραμματέα της πολιτικής επιτροπής κ. Γιώργος Στεργίου – Γραμματέας Π.Ε. ΝΔ και συμμετείχαν οι επικεφαλής των Νέα Δημοκρατία Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού κ. Pisti Kristallidou της Νέα Δημοκρατία Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μαρία Νάτσιου και της Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων ΝΔ κ. Βικεντία Συροπούλου-Μπασιάκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here