Σε μια πολύ κρίσιμη καμπή βρίσκονται τα Προκριματικά Βορρά για το Πανελλήνιο Παίδωνμε τα παιχνίδια που έχουν γίνει, γίνονται και θα γίνουν το Σαββατοκύριακο να παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον.

Οι ομάδες έχοντας μπει στην τελική στροφή της διοργάνωσης προσπαθούν να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους προκειμένου να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση και να βρεθούν στο Πανελλήνιο.

Μια εξ αυτών των ομάδων η οποία μπει στο μίνι πρωτάθλημα σαν αουτσάιντερ και αύριο εν πολύς θα ξέρουμε αν θα βρίσκεται στο Πανελλήνιο είναι η ΑΣ Καστοριάς, η οποιά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές ξεπέρασε τα εμπόδια του Αετού Μουδανιών, Πιερικού Αρχέλαου και του ΑΟ Αίολου Τρικάλων αντίστοιχα. Με τις νίκες αυτές το σύνολο του coach Φοίβου Γυμνόπουλου, θέτει με γερές βάσεις το ονομά του για την κατάκτηση του προνομιούχου εισιτηρίου για το Πανελλήνιο Παίδων.

Το Northbasket.gr επικοινώνησε με τον Φοίβο Γυμνόπουλο, τεχνικό της ΑΣ Καστοριάς, με τον ίδιο να μας λέει τα εξής:

«Σε ότι έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι μας απέναντι στον ΑΟ Αίολο Τρικάλων θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα τους και κυρίως στον coach τους καθώς σεβάστηκε απόλυτα το παιχνίδι και τις ηλικίες των παιδιών χωρίς μέσα που αντενδείκνυται για αυτές τις ηλικίες. Σε ότι έχει να κάνει με το τουρνουά πιστεύω πως ήρθαμε σαν αουτσάιντερ και παραμένουμε  ακόμη αουτσάιντερ.

Εκτιμώ πως στον αυριανό αγώνα με την Ασπίδα Ξάνθης που θα κρίνει και το ποιος από τους δυο θα βρίσκεται στο Πανελλήνιο, τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα της Ξάνθης. Είναι μια ομάδα που με τον τρόπο που παίζει δυσκολεύει όλες τις υπόλοιπες ομάδες και διαθέτει ιδιαίτερα ικανό σύνολο παικτών. 

Εμείς αύριο θα παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε με σκοπό όπως πάντα να το ευχαριστηθούμε καθώς αυτό που θέλουμε είναι τα παιδιά να παίζουν το μπάσκετ που ξέρουνε, να είναι χαρούμενοι και ανταγωνιστικοί. Θεωρώ ότι η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης έχει το προβάδισμα. Άμα κερδίσουμε αύριο είμαστε και μαθηματικά στο Πανελλήνιο, σε περίπτωση που κερδίσει η Ασπίδα Ξάνθης, τότε μόνο με θαύμα μπορεί να αποκλειστεί και τελικών να βρεθούμε εμείς στην επόμενη φάση».

Πηγή : northbasket.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here