Έχοντας σκαρφαλώσει στις υψηλές θέσεις (4η-5η) του βαθμολογικού πίνακα  Καστοριά και Άργος Ορεστικό, λογικό είναι στις τάξεις τους να επικρατεί ευφορία, θέσεις, ωστόσο, που σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλουν να εγκαταλείψουν.

Έτσι, μετά τα μεγάλα «διπλά» τους σε Καλαμαριά και Κατερίνη την περασμένη Κυριακή επί Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης και Πιερικού- Αρχέλαου, αντίστοιχα, καλούνται αύριο να υπερασπιστούν αυτές τις δύο τεραστίων διαστάσεων επιτυχίες τους και να προχωρήσουν σε νέες νίκες με αντιπάλους τους «Τιτάνες» Παλαμά οι «λύκοι» και με Αιγίνιο οι «κάστορες, ώστε να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν την απόστασή τους από τη γραμμή του υποβιβασμού στον βαθμολογικό πίνακα.  
Φαινομενικά, πάντως, πιο εύκολο έργο θα έχουν αύριο οι «κυανόλευκοι» του Άργους Ορεστικού, καθότι θα κοντραριστούν στο …σπίτι τους με τους ουραγούς στη βαθμολογία «Τιτάνες» Παλαμά, ενώ οι «γουναράδες» έχουν σαφώς πιο δύσκολο αντίπαλο να αντιμετωπίσουν, μιας και η ομάδα του Αγρινίου είναι από εκείνες που χαρακτηρίζονται «σκληροτράχηλες», κάτι, άλλωστε, που αποδεικνύεται και από τη βαθμολογική της θέση ( 7η ), έχοντας, όμως, τους ίδιους βαθμούς (25) με Καστοριά, Άργος Ορεστικό και «Ερμή» Λαγκαδά. 
Αξίζει, τέλος, να υπογραμμιστεί, ότι τόσο το Καστοριανό συγκρότημα όσο και αυτό του Άργους Ορεστικού, έχουν κι ένα επιπλέον κίνητρο για να κυνηγήσουν τη νίκη στις δύο προαναφερθείσες αναμετρήσεις, καθώς στον α’ γύρο της φετινής σεζόν είχαν γνωρίσει ήττες στις έδρες των αυριανών τους αντιπάλων, με 88-75 οι «λύκοι» από τους «Τιτάνες» και με 56-55 οι «γουναράδες» από το Αγρίνιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here