Ο Στιβ Μπένετ παραιτήθηκε από το πόστο του αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ της ΕΠΟ, μετά την αδυναμία να ορίσει ξένο διαιτητή στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Την παραίτησή του υπέβαλλε το πρωί του Σαββάτου (23/09) ο Στιβ Μπένετ, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε στην επιστολή του πως δεν είχε άλλη επιλογή πέραν της παραίτησης μετά τα όσα έγιναν όσον αφορά τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Αναλυτικά η επιστολή του:

«Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι. Με πολύ μεγάλη μου λύπη σαν ενημερώνω για την απόφαση μου να παραιτηθώ από τη θέση του αρχιδιαιτητή της επιτροπής των διαιτητών.

Δεν μου έμεινε καμία άλλη επιλογή, μετά την παρεμβολή του προέδρου της ομοσπονδίας, στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ όπου είχα ορίσει ελληνική ομάδα διαιτητών.

Ο Πρόεδρος πήγε στη UEFA, προκειμένου να βρει ομάδα ξένων και στη συνέχεια περίμενε ανακοινώσω την αλλαγή ως απόφαση της ΚΕΔ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μου εδώ, ενεργούσα με ακεραιότητα, ειλικρίνεια, αλλά το πιο σημαντικό μέσα σε αυτό πλαίσιο των κανονισμών για τους διαιτητές της UEFA και της FIFA.

Δυστυχώς, η Ομοσπονδία δε φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει τον ίδιο τρόπο. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τη φιλία σας κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εδώ – θα μου λείψετε όλοι τρομερά, αλλά ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να πιέζετε τον εαυτό σας ακόμα περισσότερο για να είστε οι καλύτεροι.

Πάντα πίστευα ότι παίρνεις αυτό που σου αξίζει στη ζωή και αυτό ισχύει και για τη διαιτησία. Όσο πιο σκληρά δουλεύεις τόσο περισσότερη επιτυχία θα έχεις. Προσέξτε και καλή τύχη – ήταν χαρά να συνεργαστώ μαζί σας».

epistoli_bennet

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here