Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, ο πρώτος κύκλος των πενθήμερων σεμιναρίων πολιτιστικού τουρισμού που διοργάνωσε διαδικτυακά ο όμιλος πολιτιστικής ανάπτυξης Καστοριάς “Μύησις”.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε στο πλαίσιο του έργου “Ενίσχυση, Εξωστρέφεια στον Πολιτισμό, Λαογραφικό και Γαστρονομικό τουρισμό” του Διασυνοριακού Ευρωπαϊκού προγράμματος Interteg με τίτλο EXTOCULT.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Interreg-IPA CBC Greece Albania EXTRO-CULT 可風å ΜΥΗΣΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ H σχέση της Πολιτιστικής Διαχείρισης και της AthanasiaV AthanasiaV Αειφόρου Ανάπτυξης στις τοπικές κοινωνίες Costas Christina Moysi... Christina Moysidou Νικόλαος Λάσκαρης Επίκουρος Καθηγητής Τμήμα Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής Σχολή Μηχανικών Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Sakis Kosmas Sakis Kosmas ΝίκοςΜπαλιάκ... Νίκος Μπαλιάκ... Νίκος ΝικοςΜπαλιάκας"

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, έγινε παρουσίαση των αρχών του τοπικού συμφώνου ποιότητας και της σημασίας σύστασης ενός δικτύου ενδιαφερόμενων φορέων (εστίασης, διαμονής κτλ.) για την από κοινού διαχείριση υπηρεσιών και τοπικών προϊόντων ποιότητας. Καθώς και των αρχών του πολιτιστικού management, των βασικών κατευθύνσεων του σχεδιασμού, της διαχείρισης των πολιτιστικών πόρων και της προώθησής τους.

Εισηγητές ήταν οι, Κώστας Μητράκας, Βασίλης Βαφειάδης και Νίκος Λάσκαρης.

Το σεμινάριο θα επαναληφθεί το επόμενο δεκαήμερο.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι, οθόνη και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "H σχέση της Πολιτιστικής διαχείρισης και της Αειφόρου Ανάπτυξης στις τοπικές κοινωνίες Τοπικές Κοινωνίες Πολιτιστική Διαχείριση Αειφόρος Ανάπτυξ Participants ShareSoreen Record Reactions"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "To πρόβλημα ζητούμενο Στη σύγχρονη εποχή οι πόλεις δέχονται συνεχείς πιέσεις να αναδείξουν το μοναδυ συγκριτικό τους πλεονέκτημα έναντι άλλων πόλεων. Στόχος αυτού είναι να κατακτήσουν μια θέση υψηλής προτίμησης στη συνείδηση και επιλογές πολιτών και τουριστών για επιλογή μόνιμης κατοικίας ή/και για ψυχαγωγική ΚαταφτρΚrplνa αποδράσεις. lαpašδng λασθχ Partidpanta chat ShareScreen Racord teaclions"

Panagiotis Kottas

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here