Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής βρίσκονται τρεις Τούρκοι, οι οποίοι το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθησαν στον λόφο Σκουζέ από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για κατοχή πλαστών ταυτοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τους τρεις συλληφθέντες, στην παρέα που καθόταν σε ένα παγκάκι ήταν και τέταρτο άτομο, το οποίο στη θέα των αστυνομικών άρχισε να τρέχει και κατάφερε τελικά να διαφύγει. Έκτοτε αναζητείται.

Όταν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έλεγξαν τις ταυτότητες των τριών Τούρκων διαπίστωσαν ότι ήταν καταφανώς πλαστές, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο αριθμός μιας εξ αυτών αντιστοιχούσε σε ταυτότητα ανηλίκου.

Εκτός από τις πλαστές ελληνικές ταυτότητες, στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε και μία γαλλική ταυτότητα, πιθανώς πλαστή και αυτή γι’ αυτό ενημερώθηκε άμεσα η Europol.

Επίσης, οι τρεις άνδρες, είχαν πάνω τους μεγάλο χρηματικό ποσό, τρία κινητά τηλέφωνα κι ένα λάπτοπ το οποίο εξετάζεται από τους αστυνομικούς των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων.

Πρόκειται για μία «περίεργη» υπόθεση που έχει κινητοποιήσει την ΕΛ.ΑΣ.

Οι τρεις Τούρκοι κρατούνται στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπου και ανακρίνονται μέχρι να ξεκαθαριστεί τι ακριβώς έκαναν στην Αθήνα και γιατί είχαν πλαστές ελληνικές ταυτότητες.

huffingtonpost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here