Ερώτηση 28 Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας την οποία συνυπογράφει η Μαρία Αντωνίου

Για νέο φιάσκο της κυβέρνησης και αδράνεια των Υπουργών της να προστατεύσουν τη Φέτα στη συμφωνία με τον Καναδά, κάνουν λόγο σε σχετική Ερώτηση που κατέθεσαν 28 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων και η Μαρία Αντωνίου που συνυπέγραψε την Ερώτηση.

Οι Βουλευτές της Ν.Δ. αναφέρουν στην Ερώτηση ότι “μετά την αποτυχημένη προσπάθεια «κουκούλωσης» των τραγικών λαθών των Υπουργών (κ.κ. Αποστόλου, Σταθάκη, Κοτζιά) στη Συμφωνία με τη Ν. Αφρική για την προστασία της Φέτας, νέο φιάσκο για την Κυβέρνηση και ισχυρό πλήγμα για τη χώρα αποτελεί η προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών τους ως προς την αδικαιολόγητη αδράνεια που επέδειξαν για την προστασία της Φέτας, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων της Συμφωνίας CETA μεταξύ Ε.Ε.- Καναδά”.

Κάνοντας μία εκτενή αναφορά σε όλες τις επιμέρους παραμέτρους της κατάστασης οι 28 Βουλευτές επισημαίνουν τα τραγικά λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τις δηλώσεις του κ. Σταθάκη ο οποίος με τα λεγόμενά του ουσιαστικά “μεταθέτει τις ευθύνες των τραγικών της λαθών για το θέμα της Φέτας στο απώτερο μέλλον, χωρίς να αποσπά καμία ουσιαστική δέσμευση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που θα εγγυάται την περαιτέρω προστασία της Φέτας και των ελαιών Καλαμάτας στον Καναδά”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here