Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει μέσω FB ο συνεργάτης του «Αρκτούρου» στην Καστοριά και μέλος της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτόπουλο, ο λύκος βρέθηκε νεκρός από πεζοπόρους περιπατητές σε ορεινή δασική περιοχή ,όπου κάποιοι τον έσυραν κοντά σε οδικό δίκτυο για δημόσια θέα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Το να δολοφονήσεις ένα άγριο ζώο όπως ο Λύκος δεν σημάνει ότι είσαι νικητής αλλά ούτε μπορείς να κλέψεις κάτι από την περηφάνια και την γοητεία του. Αν με ακούς να ξέρεις ότι με την πράξη σου αυτή αστόχησες, μικρόφαλλε και χαιρέκακε οπλοφόρε … Η διαπόμπευση ενός δολοφονημένου ζώου άνανδρα και όχι με ίσιους όρους, σε χαρακτηρίζει να είσαι μόνο βάρος σε τούτη την γη και να περισσεύεις σε μια συγκροτημένη κοινωνία . Έως πότε ανεγκέφαλε οπλοφόρε θα νομίζεις ότι σου ανήκουν όλα …μάθε λοιπόν ότι και ο θάνατος έχει μια ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ !!!
( Ο λύκος βρέθηκε νεκρός από πεζοπόρους περιπατητές σε ορεινή δασική περιοχή ,όπου κάποιοι τον έσυραν κοντά σε οδικό δίκτυο για δημόσια θέα … ίσως βάλει μυαλό το πτώμα )
Υ.Γ Αγαπητέ Γιάννη Παπαπανάγου σε ευχαριστώ για τις φωτογραφίες και την ενημέρωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here