Να κλείσουν περσινούς «λογαριασμούς» θα επιδιώξουν Κάστορας και Δόξα Αμπελοκήπων

Έχοντας οι «κάστορες» και οι «μαυραετοί» ανοιχτούς… λογαριασμούς από τα περσινά δύο ισόπαλα αποτελέσματα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (2-2 στους Αμπελόκηπους στην 7η αγωνιστική και 1-1 στη Χλόη στην 20η), θα κληθούν το προσεχές Σάββατο να τους «κλείσουν», στοχεύοντας στη νίκη.

Του Δαμιανού Δέλλιου

Από την πλευρά τους, οι «βυσσινί» του Παναγιώτη Αντωνίου, θα παλέψουν για το «τρίποντο» με την ψυχολογία τους να βρίσκεται στα… ύψη, ένεκα του νικηφόρου περάσματός τους (4-5) από την Πεντάβρυσο, ενώ, αντίθετα, οι «μαυραετοί» του Δημήτρη Ζαρογιάννη, με το ηθικό τους κατά τι… ψαλιδισμένο, και αυτό απορρέει από την εντός έδρας ήττα τους (0-1)  το περασμένο Σάββατο από τον Γράμμο Μαυροχωρίου.

Σχετικά, τώρα, με το κατά πόσο ικανές είναι οι δύο ομάδες για τη νίκη, αυτό που οφείλουμε να ομολογήσουμε, είναι πως «ναι», αμφότερες πληρούν τις προϋποθέσεις από πλευράς δυναμικότητας, εντούτοις, το στοιχείο που θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο για την έκβαση του τελικού αποτελέσματος, πιστεύουμε ότι θα είναι ο παράγοντας «δίψα» που θα κληθούν να επιδείξουν οι είκοσι δύο συν τις αλλαγές ποδοσφαιριστές στο χορτάρι για το «τρίποντο».

Και όταν λέμε «δίψα», εννοούμε το πάθος, τη δύναμη, την αποφασιστικότητα, καθώς και το πλάνο που έχουν καταστρώσει οι προπονητές για την ενδιαφέρουσα αυτή αναμέτρηση.

Τέλος, σε ό, τι σχετίζεται με την πρότασή μας για στοιχηματισμό, αυτό που θα συστήσουμε είναι το «over», καθότι η διαίσθησή μας μάς οδηγεί στην κατεύθυνση να πιστεύουμε πως το παιχνίδι θα είναι πέραν του δέοντος ικανοποιητικό από πλευράς φάσεων. Και αυτό σημαίνει, ότι στο τελικό σκορ προσδοκούμε να δούμε περισσότερα των δύο γκολ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here