Από την ίδια βάση, έχοντας μηδέν (0) πόντους στο ενεργητικό τους, Α.Ε. Βιτσίου και Δόξα Κορησού, θα κληθούν το προσεχές Σάββατο να ανοίξουν βαθμολογικό… λογαριασμό στο νέο πρωτάθλημα.

Του Δαμιανού Δέλλιου

Στην «πρίζα», ωστόσο, θα έλεγε κανείς, ότι είναι αμφότερες οι ομάδες για τη μεταξύ τους αναμέτρηση του Σαββάτου στο γήπεδο του Τοιχιού, σε ένα- κατά τ’ άλλα- παιχνίδι, που το κίνητρο της νίκης είναι πάρα πολύ υψηλό, μιας και όποια από τις δύο πάρει το «τρίποντο», τότε, αυτόματα, θα «φτιάξει» και την ψυχολογία των παικτών της, η οποία «πληγώθηκε» στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν από τις ήττες που γνώρισαν: η Α.Ε. Βιτσίου στην Κολοκυνθού από τον Κρόνο με σκορ 2-0 και η Δόξα Κορησού στους Αμπελόκηπους από τους «μαυραετούς» του Δημήτρη Ζαρογιάννη με 2-1.

Σε ό, τι, τέλος, σχετίζεται με την πρότασή μας για στοιχηματισμό, θα συστήσουμε το σημείο «2», γιατί πιστεύουμε πως οι «μαυραετοί» του Σπύρου Μηλιάτη δεν θα επιτρέψουν στους εαυτούς τους να «γκελάρουν» για δεύτερη συνεχόμενη φορά, παρά το γεγονός ότι θα αγωνιστούν και πάλι εκτός έδρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here