Νέα δραματική έκκληση του Δημάρχου, Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, στους πολίτες να μείνουν στο σπίτι τους και να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους. Όπως επισημαίνει για ακόμη μια φορά, θα χαθούν ζωές συμπολιτών μας, εάν δεν αντιληφθούμε την επικινδυνότητα της κατάστασης και δεν δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Το μήνυμα

«Συμπολίτες μου,
Δυστυχώς η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Τα κρούσματα και οι νεκροί στον Νομό μας πληθαίνουν δραματικά. Το ίδιο όμως και οι άσκοπες μετακινήσεις, με χαρτιά ή χωρίς. Απαιτείται σοβαρότητα και πειθαρχία από όλους. Διαφορετικά θα θρηνήσουμε συμπολίτες μας.
Σας εκλιπαρώ για άλλη μια φορά. Σας ικετεύω. Μείνετε σπίτι. Οφείλουμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας, τους γονείς μας, τους συνανθρώπους μας, τον εαυτό μας.
Ο πόλεμος αυτός επιβάλλεται να τελειώσει με τις λιγότερες απώλειες. Ας κάνει ο καθένας μας το καθήκον του, χωρίς να βάζει σε κίνδυνο τον εαυτό του και τους συμπολίτες του.
Θυσιάζουμε λίγες ημέρες στην απομόνωση, για να έχουμε πολλά χρόνια αγκαλιάς με τους αγαπημένους μας.
Αυστηρή προσήλωση λοιπόν στα μέτρα για να βγούμε νικητές. Όσες λιγότερες είναι οι μετακινήσεις μας, τόσοι περισσότεροι θα βγούμε νικητές.
Μένουμε σπίτι. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ.
Κρίνεται η ζωή όλων μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here