Στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται απολογήθηκε ο 34ος κρατούμενος, που κρίθηκε προφυλακιστέος – Στις 71 οι προφυλακίσεις των κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια και τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή μέχρι στιγμής – Σε εξέλιξη η διαδικασία λήψης DNA

Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν σήμερα από την ΓΑΔΑ στους τρεις ανακριτές στην πρώην Σχολή Ευελπίδων η τρίτη και τελευταία ομάδα των 33 χούλιγκαν, προκειμένου να απολογηθούν για τα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και για το θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Ένα ακόμη άτομο από την ομάδα που δεν μπορούσε να προσέλθει στην Ευελπίδων αφού νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, απολογήθηκε το πρωί στον 14ο τακτικό ανακριτή που τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Tην περασμένη Παρασκευή, μετά την απολογία τους προφυλακίστηκαν 30 συλληφθέντες χούλιγκαν. Ειδικά, προφυλακίστηκαν 28 Κροάτες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός. Χθες, Σάββατο προφυλακίστηκαν ακόμα 40, εκ των οποίων οι 39 ήταν Κροάτες και ένας Έλληνας. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των έως τώρα προφυλακισθέντων ανήλθε στους 70. Εξ αυτών οι 67 είναι Κροάτες, δυο Έλληνες και ένας Αλβανός.

Σήμερα, Κυριακή, είναι η τελευταία ημέρα της αυτόφωρης διαδικασίας, και θα απολογηθούν οι τελευταίοι 34 συλληφθέντες Κροάτες για την τραγική αυτή υπόθεση, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όλοι οι προφυλακισθέντες χούλιγκαν αρνήθηκαν κατηγορηματικά τη συμμετοχή τους στα αιματηρά επεισόδια αλλά και στον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή.

apologies_kroates__2_
apologies_kroates__3_

Ως επί το πλείστον, κατά απολογίες τους, υποστήριξαν ότι βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή ή ότι απλά διερχόντουσαν από το επίμαχο σημείο. Όμως, η επιχειρηματολογία που προέβαλαν δεν έπεισε του ανακριτές, καθώς έχουν μεγάλα κενά και είναι σε αντίθεση με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία, όπως και τα βίντεο που έχουν περιέλθει στα χέρια των ανακριτών.

Παράλληλα, ξεκίνησε η διαδικασία λήψης βιολογικού υλικού (DNA) από τους κατηγορούμενους, κάτι που θα συμβάλλει καθοριστικά στην αποκάλυψη του δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here