Για τέταρτη φορά η Μαρία Αντωνίου επανήλθε στο μείζον ζήτημα των εγγειοβελτιωτικών έργων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα στην Καστοριά.

Το δελτίο τύπου της Μαρίας Αντωνίου:

Με Επίκαιρη Ερώτηση που συζητήθηκε πριν από λίγο στη Βουλή, η Μαρία Αντωνίου εξέφρασε την αγωνία του αγροτικού κόσμου για τις σημαντικές καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην υλοποίηση του φράγματος Νεστορίου και τη Μελέτη του Αρδευτικού του Φράγματος.

Τρία χρόνια ακριβώς και δεν έχετε κάνει το παραμικρό στην περιοχή μου, ενώ ήδη στην πρώτη σας κιόλας απάντηση το 2015 είχατε αναφερθεί στην παντελή έλλειψη έργων άρδευσης στην περιοχή, επισήμανε η Μαρία Αντωνίου, η οποία έθεσε σειρά ερωτημάτων για τις τεράστιες καθυστερήσεις.

Η Μαρία Αντωνίου δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και σε άλλα σημαντικά ζητήματα, όπως είναι το ζήτημα της ανισότητας και της αδικίας εις βάρος της Καστοριάς σε ότι αφορά τις προτάσεις της Περιφέρειας για τα εγγειοβελτιωτικά έργα και τις μελέτες προς ένταξη, καθώς επίσης και θέματα που αφορούν τους νέους αγρότες της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here