Ούτε πέντε μέρες δεν πέρασαν καλά καλά από την ημέρα που 55χρονη υπήκοος Αλβανίας από την Καστοριά κατήγγειλε οτι έπεσε θύμα απάτης, και νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ΣΕΝΤΡΑΣ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, άντρας τηλεφώνησε (στο σταθερό τηλέφωνο) στην ηλικιωμένη γυναίκα, προσποιούμενος τον αστυνομικό. Μιλώντας της στο τηλέφωνο υποστήριξε οτι είναι αστυνομικός και πως ο γιος της έχει εμπλακεί στα τροχαίο στο οποίο τραυμάτισε θανάσιμα ανήλικο παιδί, και πως για να μην έχει ποινικές συνέπειες θα πρέπει να του καταβάλει χρηματικό ποσό. Μάλιστα κατά την τηλεφωνική τους συνδιάλεξη υποστήριξε πως δίπλα του βρίσκεται ο γιος της, τον οποίο της έδωσε να του μιλήσει. Ο άλλος άγνωστος άντρας προσποιούμενος τον γιο της με κλάματα την προέτρεψε να δώσει το χρηματικό ποσό για να αποφύγει τις όποιες συνέπειες.

Ταυτόχρονα άλλος άγνωστος τηλεφώνησε (στο κινητό τηλέφωνο) στον σύζυγο της ηλικιωμένης υποστηρίζοντας ακριβώς τα ίδια, όπως ο προηγούμενος που συνομιλούσε με την γυναίκα του, ζητώντας να καταβληθεί το χρηματικό ποσό.

Θυμίζουμε ότι το νέο αυτό περιστατικό έρχετει μόνο λίγες ημέρες, από το καταγγελθέν περιστατικό όπου οι δράστες στην περίπτωση αυτή κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό των 5.000 ευρώ!

Το γεγονός αυτό, σηματοδοτεί πως δρα στην περιοχή της Καστοριάς συγκεκριμένη σπείρα που προσπαθεί να εκμεταλευτεί και να εξαπατήσει ηλικιωμένα άτομα!

Ευτυχώς, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, το ζεύγος μίλησε με γνωστό τους άτομο,, που τους ενημέρωσε πως δεν συμβαίνει τίποτα με το γιο τους και έτσι δεν προχώρησαν στην καταβολή του χρηματικού ποσού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here