Περισσότερες από 700 νέες θέσεις εργασίας στα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας προκήρυξε την Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, το Υπουργείο Υγείας.

Πρόκειται για 759 προσλήψεις που αφορούν τακτικό προσωπικό ΤΕ και ΔΕ και οι οποίες, υπενθυμίζεται, έρχονται σε συνέχεια των 226 προσλήψεων ΠΕ και ΥΕ που είχαν ανακοινωθεί πριν λίγες μέρες από την Αριστοτέλους, με στόχο την ενίσχυση του συστήματος.

Με την προκήρυξη των θέσεων αυτών, αλλά και όσων είχαν ανακοινωθεί στις 16 Οκτωβρίου “ολοκληρώνεται η διαδικασία προκήρυξης για την πρώτη δέσμη προσλήψεων σε μόνιμο προσωπικό μετά από 6 χρόνια” υπογραμμίζεται από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, από το οποίο μάλιστα έγινε γνωστό πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα προωθηθεί και η δεύτερη δέσμη 2.440 προσλήψεων οι οποίες θα αφορούν σε μόνιμες θέσεις όλων των ειδικοτήτων (γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό).

“Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση των Νοσοκομείων της χώρας  με στόχο την προάσπιση της δημόσιας περίθαλψης αλλά και την στήριξη των εργαζόμενων  που όλα αυτά τα χρόνια υπερβάλλουν εαυτούς για να κρατήσουν όρθιο το ΕΣΥ” καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Υπ.Υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here