Με νέες επιτυχίες και πρωτιές συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα του Συλλόγου Αντισφαίρισης Καστοριάς «ΠΡΩΤΕΑΣ».

Στο βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα Junior Ε3, της Γ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, που συνδιοργανώθηκε στις 7 και 8 Μαρτίου από τους Ομίλους Αντισφαίρισης Βέροιας και “Νέστωρ” Γιαννιτσών, για Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 12 ετών ο αθλητής του ΠΡΩΤΕΑ Ραφαήλ Γακόπουλος κατέλαβε την 1η θέση, με το αξιοσημείωτο γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά έχασε μόλις δύο games, ενώ ο Αλέξανδρος Κλειούσης κατέλαβε την 3η θέση.

Σημαντική επιτυχία θεωρείται το πλασάρισμα στην 8άδα από την Κατερίνα Τσουλούφα, όπως επίσης και του Δημήτρη Σπύρου στο Κυρίως Ταμπλό.

Η Διοίκηση του ΠΡΩΤΕΑ, για μία ακόμη φορά, συγχαίρει αθλητές, προπονητές, και γονείς για τις επιτυχίες των παιδιών, τους συνδιοργανωτές Ομίλους για τη φιλοξενία και τη Γ’ Ένωση για τη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλει για το αγαπημένο μας άθλημα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και τρώειΗ εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και υπαίθριες δραστηριότητες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here