Το έκτο της top-lot (Swakara), σε διάστημα τεσσάρων ετών, απόκτησε η Καστοριανή εταιρεία Konstantinou Furs, κατά τη διάρ??εια της δημοπρασίας Σεπτεμβρίου του Kopenhagen Fur στη Δανία.

Συγκεκριμένα, μετά από ισχυρό ανταγωνισμό, η Καστοριανή εταιρεία έδειξε ότι και σε αυτή την δημοπρασία ήταν αποφασισμένη να αποκτήσει ένα ακόμη top-lot κάτι που τελικά κατάφερε. Την εταιρεία εκπροσώπησε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου ο οποίος και εξασφάλισε το συγκεριμένο top-lot, ενώ, όπως δήλωσε, στόχος της κορυφαίας αυτής παρτίδας είναι να χρησιμοποιήσει το υλικό με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και συνδυασμούς, προκειμένου να παρουσιάσει κάτι ξεχωριστό και μοναδικό στις διεθνείς εκθέσεις γούνας, στο Χονκ-Κονκ και στην Καστοριά.

‘’Με τα Swakara έχω την δυνατότητα να κατασκευάσω ξεχωριστά γουναρικά, παπούτσια, τσάντες, φορέματα, λίγο πολύ τα πάντα. Επιπλέον, μπορώ να χρησιμοποιήσω πολλές διαφορετικές τεχνικές, όταν δουλεύω με τον Swakara, γιατί είναι ένα πολύ ευπροσάρμοστο υλικό. Νομίζω ότι είναι το πιο κομψό υλικό για ενδύματα στην αγορά’’, δήλωσε στη ΣΕΝΤΡΑ ο Μιχάλης Κωνσταντίνου.

Ο λόγος για τον οποίο συνεχίζει να επιλέγει στην δημοπρασία την καλύτερη παρτίδα ξανά και ξανά είναι απλή. Θέλει την καλύτερη δυνατή ποιότητα για τους πελάτες του…

Να σημειωθεί, ότι η τελική αξία του top-lots swakara Black ήταν 118 ευρώ, ενώ να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο το ίδιο είδος το είχε εξασφαλίσει προς 155 ευρώ το δέρμα. Ωστόσο και αυτό το top-lots αγοράστηκε για μία ακόμη φορά από τον νεαρό broker Tas Kletsidis, που εκπροσωπεί την εταιρεία USA Raw Skin Trading Co, στην οποία η εταιρεία Κοnstantinou Furs, εδώ και πολλά χρόνια, είναι πελάτης.

Η εταιρεία ΚΟNSTANTINOU FURS προμηθεύει πελάτες κυρίως στις ΗΠΑ, τη Ρωσία και το Ντουμπάι, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια εδρεύει σε νέες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Χλόης και είναι από τις πιο δραστήριες στον κλάδο της γούνας, με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση – αποκλειστικά – στο ξεχωριστό είδος των Swakara.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here