Μια νέα σελίδα αρχίζει για τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς. Ο Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Χασιώτη Βασίλη και την προπονήτρια κ. Ιωάννα Φιλιοπούλου.

Ο κ. Χασιώτης, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα κωπηλασίας, αποτέλεσε στο παρελθόν διακεκριμένος κωπηλάτης του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και στη συνέχεια προπονητής του για σειρά ετών. Αποτέλεσε μέλος της προπονητικής ομάδας του Ομίλου τα χρόνια που ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς ήταν πολυνίκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας. Τα τελευταία χρόνια είναι ένας από τους προπονητές της εθνικής ομάδας κωπηλασίας και σε συνεργασία με τον εθνικό προπονητή κ. Κοντομανώλη έχει παρουσιάσει πλήθος από τεράστιες επιτυχίες για τα Ελληνικά κουπιά σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο κ. Χασιώτης θα έχει την ευθύνη και την εποπτεία όλων των τμημάτων του Ομίλου (αγωνιστικό και ακαδημία).

Νέα προπονήτρια επίσης αναλαμβάνει η κ. Φιλιοπούλου Ιωάννα. Η κ. Φιλιοπούλου απόφοιτη κι αυτή των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα κωπηλασίας, αποτέλεσε κι αυτή διακεκριμένη κωπηλάτρια του Ναυτικού Ομίλου στο παρελθόν και ήταν επίσης προπονήτριά του για σειρά ετών. Είχε ασχοληθεί με επιτυχία με όλα τα τμήματα του Ομίλου (ακαδημία και αγωνιστικό τμήμα) και ήταν αυτή η οποία ξεκίνησε το τμήμα ενηλίκων του Ναυτικού Ομίλου, το οποίο λειτουργεί με επιτυχία ακόμα και σήμερα.

Η νέα προπονητική ομάδα αναλαμβάνει από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 τα καθήκοντά της, αποδεχόμενη το στοίχημα της ανάκαμψης του Ομίλου και της επαναφοράς του στις κορυφαίες θέσης στην ελληνική κωπηλασία. Με νέο όραμα, νέα πνοή, ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς ξεκινά τη νέα του σελίδα. Η διοίκηση του Ομίλου, οι αθλητές, οι γονείς και φίλοι του, όλοι μαζί, σε συνεργασία με τους νέους προπονητές θα επιχειρήσουν αυτό που τόσο πολύ λείπει τα τελευταία χρόνια, που δεν είναι άλλο από τις πρώτες θέσεις στα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά και ταυτόχρονα, την ανάδειξη αθλητών οι οποίοι θα στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες και θα φορέσουν με περηφάνια το εθνόσημο στο στήθος τους, όντας στα ψηλότερα σκαλιά των βάθρων.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς καλωσορίζει τους δύο νέους προπονητές και τους εύχεται κάθε επιτυχία στο δύσκολο, αλλά σημαντικότατο έργο τους. Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018, στις 9:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων, προκειμένου να τεθούν οι στόχοι για τη νέα αγωνιστική χρονιά, να αναλυθεί το πλάνο δουλειάς των δύο νέων προπονητών, να γνωριστούν οι αθλητές με τους προπονητές και να τεθούν οι όροι λειτουργίας όλων των τμημάτων για τη νέα χρονιά. Παρούσα θα είναι η διοίκηση του Ομίλου η οποία θα προσφέρει τη μέγιστη στήριξη στο πλάνο που θα παρουσιαστεί, με κάθε μέσο και δυνατότητα που υπάρχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here