Το τελευταίο διάστημα ο δήμος Νεστορίου ξεκίνησε την ανάδειξη και τον φωτισμό του “μπαλκονιού” και της σπηλιάς του “κάστρου” στο Νεστόριο.

Ανέλαβαν δράση τα συνεργεία που κλαδεψαν, κούρεψαν τα χόρτα, καθάρισαν, συντηρησαν και περιποιηθηκαν τον χώρο, ενώ ταυτόχρονα δούλευε και το συνεργείο των ηλεκτρολόγων που τοποθέτησε για πρώτη φορά φωτιστικά και προβολείς στο “μπαλκόνι”, στις σκάλες που οδηγούν στην σπηλιά, στα βράχια και στην ίδια την σπηλιά.

Έτσι ένας πανέμορφος χώρος με καταπληκτική θέα, που τα τελευταία χρόνια είχε χαθεί μέσα στα αγκάθια, τα χόρτα, τα κλαδιά και τα σκουπίδια, αναδείχθηκε και αποδόθηκε και πάλι ανανεωμένος, καθαρός, όμορφος και φωτισμένος στην διάθεση του κάθε επισκέπτη.

Προτρέπουμε λοιπόν όλο τον κόσμο, ντόπιους και ξένους να τον επισκεφτούν όλες τις ώρες, μέρα ή νύχτα. Το πράσινο περιβάλλον και η θέα που σοκάρει αφήνει άναυδο τον κάθε επισκέπτη.

Δήμος Νεστορίου

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, φυτό, ουρανός, γέφυρα, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, φυτό, παπούτσια, γέφυρα, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, φυτό, ουρανός, λουλούδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here