Αν όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», τότε για τον Γράμμο Μαυροχωρίου το μισό «άπαν», όντως, ίσχυσε στην εντός έδρας κόντρα του με τον Κρόνο. Και, μάλιστα, σε διάστημα ενός λεπτού, το πρώτο, συγκεκριμένα, όταν ο Χρήστος Βαενάς έβαλε την ομάδα του στη θέση του «σοφέρ» (1-0).

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Στα υπόλοιπα δε, λεπτά του αγώνα και μέχρι να σφυρίξει για τελευταία φορά ο διαιτητής κ. Πολυχρονίου, οι «κυανόλευκοι» του Βασίλη Αναγνωστόπουλου, αλήθεια είναι, ότι δεν μπόρεσαν να αγγίξουν τα καλά αγωνιστικά τους στάνταρ και πως κόπιασαν πολύ για να κρατήσουν τα δίχτυα τους ανέπαφα, μιας και απέναντί τους είχαν τους «κυανόλευκους» του Παναγιώτη Μπαμπούλη, που είχαν κι ένα έξτρα κίνητρο να παίξουν καλά και να διεκδικήσουν βαθμό ή βαθμούς.

Και αυτό δεν ήταν άλλο από το να αφιερώσουν τον ιδρώτα τους στον συμπαίκτη τους Αχιλλέα Παπαχρήστου, που τη Δευτέρα (3 Δεκεμβρίου) θα μπει στο χειρουργείο για επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό, στέλνοντάς του, παράλληλα, ευχές για ταχεία ανάρρωση και το δυνατόν συντομότερη επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Η προσπάθεια, εντέλει, των παικτών του Κρόνου, αν μη τι άλλο, ήταν αξιέπαινη και θα μπορούσαν να φύγουν από το Μαυροχώρι με ένα θετικό αποτέλεσμα, αν ο στο 75’ ο Σωτήρης Γεωργόπουλος δεν αστοχούσε από θέση τετ α τετ.

Διαιτητές: Πολυχρονίου, Γιαμπάνης, Τουλκερίδης

ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ: Τοτονίδης, Μπιτζίκος (72′ Τσαδήλας), Κουμπούρης, Σαχινίδης, Ντούκας Σ. (45′ Bullari), Χριστόπουλος, Καραμήτρος, Γιώσης, Φιλκοτσίδης (82′ Κωνσταντίνου), Βαενάς, Ντούκας Ν.

ΚΡΟΝΟΣ: Πανταζής, Νίκας (65′ Αραφαΐλιδης), Κωνσταντίνου, Ριστάτσης, Μαλέας Π., Ήργης, Γεωργόπουλος, Κυριζάκης, Καλαπούτης (81′ Παύλου), Πούτιας, Κατσαμάκης (77′ Ευσταθιάδης)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here