Νίκη… χρυσάφι της Πενταβρύσου στο Τοιχιό, με την «υπογραφή» Δρανιτσάρη

«Πλώρη» για την είσοδό τους σε… απάνεμο λιμάνι έβαλαν οι «κυανόλευκοι» του Θόδωρου Ποντίκη, το περασμένο Σάββατο, στο γήπεδο του Τοιχιού, όπου επικρατώντας της Α.Ε. Βιτσίου με σκορ 1-2, από τη μία, πήραν πίσω το «αίμα» τους πίσω για την ήττα που γνώρισαν στον α’ γύρο στην Πεντάβρυσο από τους «ενωσίτες» του Νίκου Γατόπουλου, ενώ, από την άλλη, ανεβαίνοντας στην θέση, όπου συγκατοικούν με τους χθεσινούς αντιπάλους τους, δύνανται πλέον να νιώθουν κατά τι πιο ασφαλείς αναφορικά με την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Δέλλιος

Για να προκύψει, ωστόσο, το «χρυσοφόρο τρίποντο» της Πενατβρύσου στο Τοιχιό, αλήθεια είναι, ότι έδρασαν άψογα τα ικανά πόδια του Δημήτρη Δρανιτσάρη να σημαδεύουν δίχτυα, μιας και στις δύο περιπτώσεις που του δόθηκαν οι ευκαιρίες να κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά, το έκανε με επιτυχία τόσο στο 46’ «γράφοντας» το 0-1 όσο και στο 57’ όταν πέτυχε το 0-2, ενώ τα αριθμητικά δεδομένα του αγώνα διαμόρφωσε στο 79’ ο Αντώνης Γκάτζιος, στέλνοντας την μπάλα στο «πλεκτό» από το σημείο του πέναλτι.

Τέλος, στη μέτρια- κατά γενική ομολογία- αναμέτρηση, που στο α’ ημίχρονό της δεν καταγράφηκε κάτι το πολύ αξιόλογο, η Α.Ε. Βιτσίου στην εκπνοή του αγώνα (90’+1’) είδε τους ποδοσφαιριστές της Στέργιο Γαργάλα και Τάσο Χρηστάκη να «κοκκινίζονται» από τον διαιτητή κ. Τζάμο, για τον οποίο και οι δύο ομάδες εξέφρασαν παράπονα.

Διαιτητές: Τζάμος, Σιδερίδης, Τριανταφυλλίδης

ΑΕ Βιτσίου:  Γαργάλας, Τσιφλικιώτης, Στασινόπουλος, Κράτσιος, Γεωργάκας, Γκάτζιος, Γρηγοριάδης, Τζιάρας, Τεμέλκος, Χρηστάκης, Ζάνος (33’ Μεγγούδης)

Πεντάβρυσος: Τσαρουχάς, Κωνσταντινίδης, Ζυπίδης (83’ Σαχινίδης), Τζέλιος, Σαββίδης, Τοπαλίδης, Λέκκος, Δημητρακόπουλος (93’ Ηλιάδης), Δρανιτσάρης, Γρηγοριάδης, Παύλου (46’ Μασμανίδης)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here