Με νίκες συνοδεύθηκαν οι αγώνες των Εφήβων της Καστοριάς που αντιμετώπισαν την Ελίμεια και των Παίδων που επικράτησαν των “Ελπίδων” Περδίκκα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ

Γ.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 37–64 

 

Με νίκη ξεκίνησε ο 2ος γύρος του Εφηβικού Πρωταθλήματος, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 12 Νοεμβρίου, όπου η Εφηβική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς αντιμετώπισε την Γ. Σ. Ελίμεια. Η ομάδα μας επικράτησε εύκολα στα Ελίμεια, με σκορ 37 – 64.

Δεκάλεπτα: 13-16, 19-33, 24-46, 37-64

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Λαγγιώτης 11(3) , Τσιφτσής 2, Γεωργιάδης 6, Μιχαλόπουλος 14 , Σίσιου 2 , Τούσκας,  Μπασακύρος 5(1) , Τσιαούσης 19, Δαμιανού Α.2, Αντωνίου 3, Ριζόπουλος, Καλλίνικος.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΡΔΙΚΚΑ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 17 – 72

Ένα εύκολο παιχνίδι είχε η ομάδα του Παιδικού τμήματος του Α. Σ. Καστοριάς, χθες Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο Πτολεμαΐδας, όπου αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Ελπίδας Περδίκκας. ΄Ηταν ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν τα μικρότερα παιδιά που απαρτίζουν το Προπαιδικό τμήμα του Α.Σ. Καστοριάς, έτσι έπαιξαν και σκόραραν όλα τα παιδιά, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Καμπούρης, Δαμιανού Γ., Τακίδης, Παπαδημητρίου, Γουρζάνης, Γεωργιάδης, Μαρινέλης Γ., Καλαφατίδης, Πρεσπάρης, Καλαϊτζίδης Θ.,   Καλαϊτζίδης Γ,  Γκιέλι και Τραϊανού. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here