“Επτά χρόνια από την στυγνή δολοφονία του Παύλου, τα λόγια έχουνε στερέψει”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της για την επέτειο δολοφονίας του και καλεί τον κόσμο να συγκεντρωθεί στο Εφετείο την ημέρα έκδοσης της απόφασης για την υπόθεση της ΧΑ

«Τα λόγια έχουν στερέψει» αναφέρει η οικογένεια Φύσσα σε μια σύντομη ανακοίνωση της με αφορμή την συμπλήρωση των επτά ετών από την στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από το μέλος της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά.

Η οικογένεια, μάλιστα, απευθύνει νέο κάλεσμα για να συγκεντρωθεί κόσμος στο Εφετείο την ημέρα έκδοσης της απόφασης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. «Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου, ως ελάχιστη δικαίωση στη μνήμη του Παύλου αλλά και για όσους επλήγησαν από τη ναζιστική βία» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η δήλωση της οικογένειας Φύσσα έχει ως εξής:

“Κερατσίνι 18 Σεπτεμβρίου 2020

7 χρόνια από την στυγνή δολοφονία του Παύλου, τα λόγια έχουνε στερέψει. 7 Οκτωβρίου 2020 περιμένουμε ότι ο κόσμος θα πλημμυρίζει τους δρόμους γύρω από το Εφετείο για να φωνάξει ότι δεν είναι αθώοι. Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου, ως ελάχιστη δικαίωση στη μνήμη του Παύλου αλλά και για όσους επλήγησαν από τη ναζιστική βία.

Οικογένεια Παύλου Φύσσα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here