Ο «Άγιος Βασίλης» διέρρηξε σπίτι στη Μεσσηνία

O αγαπημένος Άγιος των παιδιών που τρύπωσε στο σπίτι ενός ζευγαριού

Για μια στιγμή, μέσα στον ύπνο τους, πίστεψαν ότι ο Άγιος Βασίλης όχι μόνο είναι υπαρκτός, αλλά τους είχε επισκεφτεί κιόλας! Όμως, ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών που τρύπωσε στο σπίτι ενός ζευγαριού στη Μικρή Μαντίνεια της Μεσσηνιακής Μάνης δεν έφερε δώρα, αλλά… πήρε!

Ο μασκαρεμένος σε Άγιο Βασίλη κακοποιός φορούσε κουκούλα και είχε μαζί του τέσσερα… «ξωτικά», επίσης με καλυμμένα χαρακτηριστικά! Μια μπαλκονόπορτα που είχε ξεχαστεί ανασφάλιστη τους είχε δώσει πρόσβαση στο εσωτερικό του σπιτιού όπου τρύπωσαν της Δευτέρας χωρίς να κάνουν θόρυβο και ερεύνησαν με την ησυχία τους όλα τα δωμάτια.

Όταν έφτασαν στην κρεβατοκάμαρα, το ζευγάρι ξύπνησε και αντίκρισε έκπληκτο τον… Άι Βασίλη να ψάχνει τα συρτάρια! Οι εισβολείς δεν πείραξαν τους ενοίκους, αλλά έφυγαν βιαστικά έχοντας ήδη αρπάξει μικρό χρηματικό ποσό, έναν χρυσό σταυρό με αλυσίδα και τα κινητά τους, ενώ ξήλωσαν πήραν και την σταθερή συσκευή του τηλεφώνου. Όπως αναφέρει, μάλιστα το eleftheriaonline.gr, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αναγκάστηκε να βγει στο δρόμο και να σταματήσει έναν περαστικό οδηγό για να του ζητήσει να ειδοποιήσει την Αστυνομία!

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here